14.5.2011

Part Two - it begins with you

Yksi kesän kauneimmista pitsimekoista löytyy Part Two:n mallistosta. Se on juuri oikealla lailla herkkä ja kaunis, malliltaan yksinkertainen ja elegantti eikä liian röyhelöinen ja halpa.


Muutenkin Part Twon kesän 2011 mallistokuvat ovat niin kauniita ja niissä on ihana tunnelma. Juuri oikeanlaisen kesäisen rento ja raukea, lämmin tuuli tuivertaa tukkaa ja ilmavat vaatteet tuntuvat hyvältä päällä. 
"Part Two’s 2011 summer collection incorporates elements of the French boudoir style in a stylistic Paris chic universe that simultaneously reinterprets the masculine silhouette in a tribute to strong, individualistic women."

3 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

voiiii ei miten nättejä vaatteita ja ennenkaikkea kesäisen ja mukavan näköisiä! harmi että muistaakseni part two on aika tyyris merkki.

mä rakastan tän kesän trendituulia: kukkakuosit, röyhelöt, pitsi, valkeus ynnämuut naiselliset romantiikkahömpät iskee täysii, vaikkei omasta kaapista semmosta kovin löydykään.

Pilvi kirjoitti...

Hassua, meinasin itsekin postata tästä mallistosta :)
Tuo mekko on todella hurmaava, hipelöin sitä Sokoksella. Harmi että hinta on niin kova. Aivan liian kova.

blandad. kirjoitti...

Tuitui: tyyris on, mutta kaunis :) Jos olisin rahoissa, voisin sijoittaa pitsiasioihin, koska rakastaisin niitä pitkään.

Kesä on aina ihana. Tänä kesänä ihaninta on voimakkaat värit ja liehuvat helmat.

Pilvi: Se on, kaunis kaunis. Ja kalliskin. Mutta kaunis silti.