31.5.2011

Pysähdyksiä

Kruununhaassa, Liisankadulla sijaitseva Nasta on ilahduttaa vaihtuvilla ikkunasomisteillaan. Reilu viikko sitten pikkuisen liikkeen ikkunassa näytti tältä:
Mietin usein tämäntyyppisen liikkeiden tarjontaa ihaillessa, että miten ne ikinä malttavat myydä noita ihania tavaroita eteenpäin?

Retron suosio kiteytyy juurikin käyttöesineissä: pelkistettyjä, käytännöllisiä, kauniita ja värikkäitä.Liisankadulla on myös ihana kahvikauppa. Jahka jonain päivän rikastun, pitää käydä tarkemmin tutkailemassa kaupan valikoimaa.


Krunan rannasta löytyy myös autenttinen lippakioski:Valiojäätelöä- ja Coca-cola-mainokset ovat suoraan luvulta ja pääsin mielikuvissani roimasti ajassa taaksepäin. Lapsena kioski oli mitä parhain juttu: sieltä sai irtokarkkeja, jätskiä ja limpparia. Viisi markkaa oli iso raha, yleensä se kolikko liiskaantui hikiseen kämmeneen kun piti valkata että mitä sitä ottais...  Rakennustelineet loivat kauniita varjoja, jotka hetken päästä näyttivät jo ihan erilaisilta, kun valo kulki eteenpäin. Kaunista.

1 kommentti:

Desthea kirjoitti...

Mä oon kans miettiny että en kyllä vois ryhtyä miksikään antiikkikauppiaaksi tms., en raaskisi myydä mitään pois! xD