20.6.2011

Pietarin kahvihetki

Paulig on tuonut kauppoihin taas uuden Juhla Mokka -kahvirasian, jonka kuvituksesta vastaa tällä kertaa Pietari Posti.

Postin kuvitusta ovat innoittaneet omat kahvihetket mökin kuistilla luonnon keskellä, kerrotaan Pauligin lehdistötiedotteessa.
 ”Mieluisin kahvihetkeni on järven rannalla, missä kaikki ympärillä oleva elämä sekoittuu kahvinautintoon. Laineiden liplatus, aamutuulessa heiluva osmankäämi, simpukkaa nakertava piisami ja koko järven elämä silkkiuikkuineen ja sudenkorentoineen sekoittuvat emalikupissa höyryävän kahvin tuoksuun”, kuvailee Posti kuvitustaan.

Komealtahan tuo taas näyttää ja olenkin jo ehtinyt hipelöimään kyseistä peltirasiaa jo kaupoissa. Iiiihh, kyllä tämä pitää hankkia joukon jatkoksi. Pietari Postin kuvitusjälkeä olen ihastellut jo pidempään, mies ansaitsee oman postauksensa jossain vaiheessa. 

Täällä voi muuten jakaa mieleenpainuvimman kahvihetkensä ja osallistua samalla suloisten kahvikuppien arvontaan! Sormet ja varpaat ristiin arpaonneni kanssa, mikään ei ole niin parasta kuin hyvä kahvi kauniista kupista nautittuna!!!


Kuvat Paulig

3 kommenttia:

SalSaDesign kirjoitti...

Juurikin eilen hankin purkin ja olen ihan ihastunut, todella kaunis. Nyt haaveilenkin muutaman vuoden takaisista Haapaniemen ja Annukan purkeista, huuto.netistä kävin jo etsimässä mutta turhaan :/

Salla

blandad. kirjoitti...

Itsellä on jo nuo purkit, mikä toisaalta pakottaa hankkimaan uusia tulokkaita :D Eiköhän niitä jossain tule vastaan, kirppiksillä tms. Erityisesti Sanna Annukan purkki on ihana, vaikka muistakin olen kovasti tykännyt <3

SalSaDesign kirjoitti...

Uuijui, sinä onnekas :)Täytyy jatkaa etsintää ja pitää silmät+korvat tarkkoina.