31.7.2011

Alice+Olivia kuvat Style.com

Stacey Bendet lanseerasi Alice+Olivia -merkkinsä 2002 ja se syntyi alunperin Staceyn rakkaudesta housuihin. Vuosien aikana Stacey etsi ja muokkasi vintagehousuja ja keräsi farkkuja, mutta täydellistä paria ei löytynyt ennen kuin sen teki itse. Ensimmäinen mallisto julkistettiin Barneys -tavaratalossa New Yorkissa ja oli välitön menestys. Kaikki halusivat Staceyn täydellisiä housuja, joissa oli tyylikästä retrovivahdusta, mielenkiintoisia kankaita ja ne istuivat täydellisesti.  Sittemmin mallisto on laajentunut modernin naisen ready-to-wear -kokoelmaksi ja Alice+Olivian nimissä on esitelty niin miesten- kuin lastenvaatteita, kenkiä ja urheiluasuja. 

Asukokonaisuudet muistuttavat lapsuuden Barbieleikeistä, mutta hyvällä tavalla. Stacey Bendet suunnitteli mallistoaan ollessaan raskaana ja korkokenkien ystävänä hän halusi malliston kenkien olevan tukevia ja sellaisia, joilla on helppo kävellä.Resort 2012 tarjoaa ensi vuodelle hauskoja ja mukavanoloisia vaatteita, jotka henkivät hauskaa retrofiilistä olemalla kuitenkin simppeleitä ja moderneja. Ihastuin näihin kuviin, ne ovat ihanan värikkäitä ja leikkisiä. En tiedä houkuttelevatko korkeat korot tulevia äitejä, mutta näyttävät hauskoilta - ja sellaisilta joissa ehkä oikeasti voi jopa kävellä.

Kannattaa vierailla Alice+Olivian raikkailla sivuilla, joissa on hauskoja elementtejä ja suunnittelijaa inspiroivia juttuja.

Ei kommentteja: