4.7.2011

Gold dust

On taas ollut kiireistä!
Viime viikko oli kaikinpuolin hieno viikko: roimasti hyviä uutisia, mahtavat kelit, hyvää seuraa, ruokaa, juomaa, alelöytöjä, ompelua, baaristelua ja asioitten hoitamista. 
Heinäkuun ensimmäisenä päivänä sain myös kesätöitä! Kävi ihan uskomaton tuuri ja ystävälle kuuluu myös iso kiitos! Nyt kun on jo nimi paperissa, voi vapaasti iloita - ja nauttia vielä lomailusta pari viikkoa.

Mutta asiaan: ompeluhommiin lukeutui mm. eräskin kultaunelma.

Kultapaljettikangas oli varmasti kalleinta työstämääni kangasta ikinä - ja kultapaljetteja olikin sitten pitkin kämppää. Lopputuloksesta lisää myöhemmin.


Lauantaina Pridebileet Circuksessa. Perjantaina istuttiin tyttöjen kanssa iltaa, lauantaina heräsin aamusta ompeluhommiin joten hillumiset jäivät aika vähiin kun alkoi vaan yksinkertaisesti niin paljon hyydyttää jo alkuunsa. Anna Abreu veti ihan kivan setin kyllä. Ja kun kemuihin pääsee ilmaiseksi, niin silloin pitää mennä, heh.

Esimerkkikuva miten viilennetään kuumissaan olevan kissaa: kastellaan pyyhe ja puristellaan se kosteaksi, lopuksi asetetaan kissan päälle. Saimi viihtyi pyyhkeen alla tuntikaupalla, Ninni ei niinkään välitä.


Viime aikoina on ollut niin hektistä, että nyt lähinnä väsyttää. Toisaalta on tapahtunut niin uskomattoman hienoja juttuja, että alan vähitellän uskoa puhtaisiin ihmeisiin. Onko sitä ees ansainnut näin paljon onnea...!!!

"Päivä kerrallaan" on vaan hemmetin hyvä neuvo, sopii kaltaiselleni kärsimättömälle ja superstressaavalle sielulle.  Ja toinen hyväksi havaittu asia on pienet arjen ylellisyydet.
 Erään sunnuntaipäivän brunssi

 Erään yökävelyn valot

 Erään puistohengailun viihdyke

Ja erään sunnuntaikävelyn havainto

Virallinen kesäbiisi 2011 on vielä hakusessa... mutta eipä tässäkään huono vaihtoehto ole:
P.s. Voi jee mun kamera on kyllä yks ruikku. Oikein hävettää. Mutta ei tässä ole nyt varaa uuteenkaan. Kesätyöansioilla lyhennetään kiltisti opintolainaa...

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Varmasti onnen ansaitset!! Hienoaaaaaaa :)

(ja toi brunssi, NAM)

Peps kirjoitti...

Ihana lukea, että sulle onni hymyilee :)