12.7.2011

Wanted: Tapestry throw (and other stuff too)

Yllätin itseni haikailemasta Urban Outfittersin nettikaupassa. Kyseinen puoti on mielestäni aina hieman liian ylihinnoiltu, mutta tuotteet ovat kuitenkin välillä niiiiiiiiin ihania, että minkäs sille sitten mahtaa. Kotiuttaisin mielelläni tavarapaljouden keskellä vaikkapa näitä juttuja.

 Graafinen etnotäkki. No onhan se aikas törkeän hieno.
 Päiväpeitto kuin suurensuuri neukkuhuivi. Ihananihana.

Olen pidempään miettinyt, että milloinkohan ryijyt ja seinävaatteet tulevat taas muotiin.
Toivottavasti pian, kuvan seinävaate on ihan mieletön ja hintakin varsin kohtuullinen, 40€. Tämän voisin ihan kovasti haluta omaan kotiin!
Kuvan tuoli on myös tosi jees.

 Tuskailen päivittäin kymmenen koristetyynyn kohtaloa, ovat vähän turhia ja vievät tilaa... mutku ne on vaan niin ihania, niin minkäs teet. Tässä on ihanat värit ja kuviot. Ja pompulapimpulat.
Folklore-teemalla jatketaan, kuvan lautanen on soma.
 Se on vain elämää
Niin. Kyllä tästä kelpais aamumyslit/puurot/jugurtit vetää.
 Korutelineet on yleensä vähän ärsyttäviä, mutta tämä on joten superällöihanuussoma!!!!
Mikäs ihanampaa kuin superkaunis rasia, johon laittaa ihanuusasioita esille. iiiihhhhh.

kuvat Urban Outfitters. Siellä ne ihanuudet on.

5 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Ui, toi neukkuhuivipäiväpeitto on ihanin ikinä! En ees uskalla vilkaista hintaa! Onneks meillä on sellainen rupusänky, jossa ei päiväpeitotkaan näytä hyvältä.

SalSaDesign kirjoitti...

En ole koskaan moiseen kauppaan eksynyt, täytyy käydä oikein pällistelemässä tarkemmin tarjontaa! Tuo koruteline ja graafinen päiväpeite vei mun sydämen, ja molemmille olis muutenkin tilausta tähän talouteen :)

Salla

blandad. kirjoitti...

AnneVee: neukkuhuivipeitto on myös samalla seinävaate ja hintaakin on vain sen 40€ eli ei mitenkään paha! Jos ei sängylle siis niin vaikka seinälle :) Vitsit näyttäis hyvältä maatuskoiden ja kuvioidujen neukkupuuesineiden kanssa!

SalSadesign: Tukholmassa oon käynyt liikkeessä ja suosittelen poikkeamaan jos on sinne päin menossa. Ihana konsepti vaatteita ja kodintavaraa, kirjoja, musiikkia, valokuvaustarvikkeita jne. tuotteilla välillä vähän ylihintaa, mutta valikoima on aina fressi.

AnneVee kirjoitti...

Eijjeijei, hys hys, en kuullu tota!!:D Haluaisin ihan simona Lontooseen. Lähinnä Primarkin takia, mut vissiin pitäis pyörähtää UOssakin. Mut en kyl taida päästä sinne lähiaikoina, joten toi varmaan ehtii poistua valikoimista. (ja tähän ei pidä vastata nyt esim. kertomalla, että postikulut on 0 euroa)

Saara kirjoitti...

Ai vitsi mä ihastuin tuohon maatuskapeittoon ja seinävaatteeseen (ja niihin kaikkiin räsymattoihin mitä sivuilta löytyi)! Kävin jo tsekkaamassa toimituskulutkin ja vähän ärsytti kun olivat normia korkeammat... mutta kylläpä olis kiva seinällä tommonen... hmmm... argh.