12.8.2011

Ihanuuskolttu

Tein taannoisilta Uff:n euronpäiviltä loistavia löytöjä. Kaksi mekkoa, mustat pillihousut, nahkakengät... vain muutaman mainitakseni. 
Ehdoton lemppariostos tulee tässä:Tempaisin mekon mukaan Roban Uffilta, 5€:n päivänä. Ihastuin ensin kauniiseen kuosikankaaseen ja jaksoin jopa sovittaa sitä. Mekko istuu kuin hansikas! Nuorennusleikkauksen johdosta siitä lähtivät hihat kokonaan ja helma lyheni 15-20cm. Ylälantiolle tulevat koristetaskuläpät jätin paikoilleen ja solmittavaa takatamppia jatkoin sen verran että se näyttää nyt vyöltä. Materiaaliltaan mekko on viskoosia, joten hellepäivinä siinä ei ole tullut kuuma ja toisaalta se on mukavan peittävä viileämmälläkin säällä. Olen kovin ihastunut mekkoon ja joudun toppuuttelemaan itseäni, muuten voisin kiskaisita tämän päälle vaikka joka päivä.

Mekon kanssa samaan ostoskassiin päätyivät myös nämä kotimaiset askel-merkkiset mokkanahkaiset avokkaat. Koko on vähän väljä, mutta se ei niin haittaa. Tykkään hieman etnovivahteisesta koristelusta ja kunto oli loistava. Myös malli on mieluinen, sopivat niin helmojen kuin lahkeidenkin kanssa.

2 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Mä muuten katselin täsmälleen samalla kuosilla varustettua mekkoa sekä Roban että Hakiksen UFFilla, mut en ostanu, ku olis vaatinu muokkausta, enkä tunnetusti ole kovin aikaansaava näissä käsityöprojekteissa. Mut kuosi ihastutti!

blandad. kirjoitti...

No sit täytyy sanoa että onneks et ehtiny ostaa sitä Roban mekkoa!Mut oispa ollut somaa jos meillä olis ollu samismekot! Muokkaus vei tosiaan maksimissaan tunnin, mutta toki asiaa helpotti että mekko istui muuten hyvin. Kuosi on kyllä ihana.. :)