1.8.2011

Ode to the Bouncer


Studio Killers on mystinen kollektiivi. Hämmentävä on myös hittibiisi Ode to the bouncer. Päälaulajana ketkuttaa Chubby Cherry, joka on valuvine silmämeikkeineen jotenkin oudon ihana. Törötissit höllyvät ja katse on tuiman pistävä. Päättäväisyyttä ei daamilta sentään jää uupumaan.
Video on hypnoottinen ja tykkään sen värimaailmasta. Animaatiossa on yhdistelty erilaisia tyylejä ja kokonaisuus toimii, se on visuaalisesti hieno ja kiinnostava. Eroottinen lataus on myös vahvasti läsnä. Hämmentävää kerrassaan, mutta hyvällä tavalla.

5 kommenttia:

Tea kirjoitti...

Minua tuossa hämmentää eniten laulajan ääni. Ensimmäisen kerran kun kuulin biisin radiosta, ihmettelin "eihän The Crashin pitänyt enää olla koossa?". Toimiiko tämä yhtye samaan malliin kuin Gorillaz vai sattuuko laulajalla oikeesti olemaan niin samanlainen ääni Brunilan kanssa?

L.emminkäinen kirjoitti...

itse kappale ei ole kovin ihmeellinen mutta video pysäytti heti, naishahmo on ihana ja mehevän muodokas!

Desthea kirjoitti...

Tykkään. :o) Ja kieltämättä laulajan ääni kuulostaa munkin mielestä enemmän mieheltä (siis just joltain Brunilan tyyppiseltä).. ;-)

Salka kirjoitti...

Hmm, mä ainakin olen itse saanut sen käsityksen, että Brunilahan se siellä olisi laulamassa :) Video on hieno, ja todellakin hypnoottinen, mutta jotenkin en muuten ole päässyt biisiin kiinni. Ehkä sit joskus :D

Peps kirjoitti...

Mun oli pakko näyttää toi yhelle mun gay/drag kaverille kun tuli ihan se mieleen :D