7.8.2011

One fine weekend

Olipa aktiiviviikonloppu! Mutta kivaa oli!
Lauantaina hyppäsin jo aamulla junaan ja viettämään mummon synttäreitä. Pieni maakuntamatkailu oli virkistävää ja syntymäpäivätkin leppoisat.


Myöhemmin iltapäivällä palasin takaisin Helsinkiin, koska halusin osallistua Kallio Block partyihin. Illalla meno oli varsin eläväistä, mutta fiilis oli hauska. Ja niin kuin hyvät bileet aina, nämäkin tuntuivat loppuvan liian lyhyeen.

Kalliosta kaarrettiin vielä Alppipuistoon tsekkailemaan meininkiä. Jos Kalliossa meno olikin iloisen humaltunutta, mutta silti vähän .... miten sitä nyt sanoisi ... urbaanin hienostunutta, oli Alppipuiston meinki villiä. Armotonta kreisibailausta konemusan tahtiin, itse tosin tyydyin vain katsomaan sivusta.

Sunnuntaina heräilin suhteellisen aikaisin ja kiireettömän aamuhetken jälkeen päätin piipahtaa Valtterin kirpputorilla. Huhh, muistin kyllä miksi en käy siellä - liikaa tungosta, liian kuuma. Kirppiskierrokselta tarttui kuitenkin jotain pientä matkaan. Myöhemmin iltapäivällä kävin kävelyllä ja pääsin vihdoin Kasvitieteellisen puutarhan ulkoalueelle ihmettelemään ja ihastelemaan.

Illalla vielä kävin ihastelemassa uutukaista kanikamua....

... ja lukea vielä vähän lehtiäkin.
Kohti uutta viikkoa siis!

Ei kommentteja: