9.8.2011

We go up and around we go now

Flow-festarit jäävät tänäkin vuonna omalta kohdaltani menemättä. Liput ovat omalle budjetilleni superkalliit, enkä toisaalta edelleenkään koe kyseistä festaria niin omakseni, että olis ihan pakko päästä. Kiitos kuitenkin Radio Helsingin tehokkaan aivopesun, pari kiinnostavaa artistia on tullut noteerattua. 

Warpaint on ilmeisen trendikäs tyttöryhmä. Kevyesti kumiseva Undertow kuulostaa ihanalta, mutta pidemmälti biisit ovat omaan makuun liian vetelehtiviä. Yksittäin kuunneltuna kuitenkin kauniita ja kiinnostavia.


Luulin pitkään, että Ariel Pink's Haunted Graffiti on jokin vanha 1970-luvun yhtye ja toisaalta olin lähes varma, että Round and round -kappale on Virgin Suicides -leffasta - ennen kuin siis tiesin esittäjän tai biisin nimeäkään. Olikin pieni ylläri, että tämä on uutta musiikkia. Round and round on kuitenkin kiva biisi, juurikin niiden seitskytlukuvibojen vuoksi.


Molemmat biisit ovat nimenomaan kivoja yksittäiskappaleita - vähän niinkuin kuuntelisin vanhanaikaista sekalaiskokoelmaa, johon on poimittu samantyyppisiltä yhtyeltä ne parhaimmat palat. Oikeastaan koko Flow-festari näyttäytyy itselleni vähän sellaisena sekalaiskokoelmana, kun en suurimmasta osasta artisteista ole edes ikinä kuullut mitään. Toki uutta musaa on aina mukava löytää, mutta toisaalta on myös kiva jumittaa vanhoissa suosikeissa. Saa nähdä tuleeko näistä biiseistä sellaisia. Mutta ainakin nyt ne kuulostavat hyviltä.

Ei kommentteja: