12.9.2011

Kirppislöytöjä pt. 489

Muutamat kirppislöydöt viime viikolta......................

Sorppa vaan surkeasta kuvasta, mutta yhdeltä kirppikseltä löytyi hyllyllinen kirjoja superedullisesti... piti tosissaan toppuutella etten kahminut kaikkia. Siri Huvstedin What I loved on ollut jonkin aikaa lukulistalla, yritän nyt sitten alkuperäiskielellä lukea. Leena Landerin Käsky on yhtä kuin samanniminen elokuva, odotan mielenkiinnolla kirjaversiota. Lastenkirjan ostin ystävän vauvelille, oli sen verran hauskannäköisiä piirrostyyppejä, ajattelin että pikku-A tykkäisi tästä. Kirjat olivat euron kappale, oikein hyväkuntoisia ja siistejä. 

 Voi kyynel näitä kuvia ... no mekko löytyi kuitenkin Hakiksen Uffilta ja on niin ihana että meinasin pökrätä onnesta. Istuu kuin hanska ja siinä on vielä sivusaumoissa taskutkin! Ajattelin käyttää tätä nyt syksyllä, töissä ja ehkä jossain kemuissakin. Mekkoon kuulunut vyö oli kadonnut, tästä syystä hintaa oli 11,50€ joka ei nyt ollut ollenkaan paha. Mekko on alunperin Seppälän By-mallistoa, vyötärö tulee korkealle ja helma on pöyhkeä, vaikkei kuvassa silti näytäkään. Pituus on polveen ja matsku puuvilla-elastaania eli joustavuus parantaa istuvuutta entisestään.

Olin ajatellut enemmän ihan perinteistä flanellipaitaa, mutta himoitsin jo kesällä tällaista gingham-ruutuista nimenomaan punaisena. Paita on puuvillaa, vähän löysä ja pitkä. Tämä oli vähän turhan kallis, 11€. Käsitin jotenkin väärin, että Tirol-vaatteet olisivat olleet Uffilla tarjouksessa jo perjantaina, enkä kehdannut kassalla enää pyörtää päätöstä. Onhan se nyt kallis hinta puserosta, jos lähes samalla hinnalla saa mekon. No, meni jo. Napit ajattelin vaihtaa jos vain jaksan.
Semmosta tällä kertaa :) Yhden jutun löysin vielä lisää, mutta ajattelin kirjotella siitä vähän myöhemmin.

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihana toi mekko!! Ja ihan sun näköinen :) Myös ruudut on aina luv.

blandad. kirjoitti...

ihana kun sä jaksat aina kommaa :D
joo mut hyvät löydöt, ilahduttaa mieltä!