3.9.2011

Marimako

Indiedaysillä on taas käynnissä Marimekko-kampanja. Kävin osallistumassa lahjakortin arvontaan, käykäähän tekin.

Meillä on myös kotona stailattu itseään Marimekon kuoseihin sopivaksi. Ompelin alkukesästä jättityynyille uudet päälliset (2kpl) joista toinen on Sanna Annukan Taikamylly-kangasta. Minun Marimekkoni by Saimi

Kuvat ovat huttua, koska ruikkukamerani ei osaa ajatella värikästä kuosia ja mustaa kissanjuntturaa yhdessä. Mutta Saimi rakastaa tyynyn tuomia makoilumahdollisuuksia, ihan varmasti tuota ihanan värikästä kuosia myös. Toinen tyyny on ihan erilainen ja näistä kahdesta Saimi valitsee aina Marimekon. (kissojen värinäkökyvystä ollaan montaa eri mieltä, mutta todistettavasti ystäväni kissa rakastaa keltaista, joten itse lähden puoltavalle kannalle)

3 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihanat!!!! Mä oon haaveillut lattiatyynyistä ikuisuuden (kun ei mulla ole sohvaa), mutten koskaan saa aikaseksi hommata edes niitä sisätyynyjä.

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs ja kiiltäväturkkinen kuvausmalli ;)
-tiina

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että tuo kuviokin voi houkutella kissaa. Tuossa näyttäisi olevan tuommoinen valkoinen pyöreä läiskä, joka olis ainakin mun kissan mielestä ihana paikka makoilulle. Kaikki pyöreät hieman kissaa pienemmän asiat on sen mielestä ihania makoiluasuoita.