1.9.2011

Oli kesä

Kesäduuni on ohi ja vietän vielä pari päivää palkallista lomaa. Kesätyöpaikkani oli huippu, joten fiilis on hieman haikea. On kuitenkin helpottavaa tietää, että ensi vuonna on mahdollisuus palata uudestaan. Olen hakenut ahkerasti uutta duunia, joten sormet ja varpaat ristiin että jotain uutta ilmaantuu.
Jos kesäduuni on ohi, niin on myös kesäkin. Syksy on virallisesti täällä, nyt vietetään syyskuun ensimmäistä. Aika tuntuu tosissaan kiitävän eteenpäin. Palataan kuitenkin vielä hetkeksi viime viikkoon....

 Olin tosiaan Kallion puistokirppiksellä myymässä. Menin paikalle vasta puoli viiden aikaan ja väenpaljous tuntui aluksi hieman lannistavalta, mutta lopulta kauppa kävi oikein mukavasti, olin hurjan tyytyväinen. Pidin hinnat alhaalla ja monta ihanaa laukkua sai uuden omistajan. Samalla pääsin hengailemaan huippujen blogikamujen kanssa. Tapahtuma oli mukavan rento ja hyväntuulinen, iso plussa myös siitä.

 En tiedä miten henkisesti kestän tulevan syksyn ja talven ilman näitä kukkafiilistelyjäni... huh. 

Lauantaina matkattiin Saloon ja kaverini etukäteisiin kolmikymppisiin, jotka järjestettiin perinteisten lavatanssien muodossa.


Lato oli laitettu kauniiksi ja fiilis oli ihanan nostalginen. Söimme ihania herkkuja. Sää oli upea ja päivä pimeni lopulta samettisen tummaksi elokuun lopun yöksi.


Lavatansseissa soivat tietysti vanhat suomi-iskelmät ja hameenhelmat heilahtivat. 

(Aamu)päivällä herätessäni sää oli tummunut sateisen harmaaksi ja selkeästi viilentynyt, mutta oli silti ihanaa fiilistellä maaseudun kauneutta ja rauhaa. Omenapuut ovat minulle rakkaita ja olin niistä aina ihan fiiliksissä. Oli ihanaa herätä ja tuijottaa ulos ikkunasta, vaikka se onkin kuulemma mummomaista.

Kesän alussa olin vailla suunnitelmia ja mietin millainenkohan kesä tästäkin tulee. Kaikenlaista kivaa on kuitenkin tapahtunut ja olen saanut viettää ihania ja ikimuistoisia hetkiä. Nyt kun keksisi kaikenlaista kivaa myös syksylle... onneksi aina voi fiilistellä mennyttä.

1 kommentti:

nooruska kirjoitti...

PITKÄ KUUMA KESÄ. Oli se ja kesävaatteetkin on jo pakattu pois odottamaan seuraavaa.

Ihanat latotanssibileet, joskus mäkin haluun tommoset!