10.9.2011

Random stuff

Kamerassa oli kaikenlaista sekalaista sälää, mutta sehän kaiketi tänne sopii?

 Sain silloin taannoin ystäviltä synttärilahjaksi matkalahjakortin! Ja halusin näyttää miten hieno "kortti" siinä olikaan. Ystävä oli rakentanut ikäänkuin pienen vanhanaikaisen matkalaukun, jonka kyljessä olevat tarrat kuvastivat jokaista lahjaan osallistunutta tyyppiä. Tarrat ovat autenttisten matkamuistotarrojen mallisia ja niitä on käsitelty vain sen verran, että niihin on lisätty osallistujan nimi. Ihan huippuhauska idea!
Levy oli myöskin synttärilahja, kannen poni on ihku! Ja musakin varsin mukavaa.

 Synttärien aikaista asiaa tämäkin, mutta ostin siis itselleni lahjaksi Jade Jaggerin Indiskalle suunnittelman suuren posliinivadin (vai onko jonkinlaista kivitavaraa...?) Vati on vaan kerrassaan upea ilmestys, oikein harmittaa ettei tätä sarjaa tullut kerättyä enempää. Tosin tämäkin oli puoleen hintaan, alkuperäinen hinta oli n. 45€.

 Kesäduunipaikan vähän niinkuin esimiesnainen toi meille "kesätytöille" Italiasta tuliaisiksi Alessin viinipullokorkkisetin. Banana Boys-pullonkorkit oli tehty Three wise monkeys -legendan hengessä ja itse valkkasin tuon "See no evil" apinan. 

 Inspiraatiotaululle lätkäistyjä kortteja ja postimerkkejä...

 Lykkäsin tuollaiseen Astrid&Agnes -ketjuun muutamat helyt, jotka olin irroittanut ostamastani Lindexin käsikorusta. Olen käyttänyt tuota kaulassa ja kädessä, ihan vahingossa siitä on tullut viimeaikainen lemppari! Olipa hauska kävellä torstai-iltana kohti Ilotuliksen sm-kisojen tapahtumapaikkaa, Rajasaarta, kun ilotulitukset viitoittivat suuntaa. Lähteminen taas perinteisesti venähti, mutta viimeiset pari esitystä ehti ihan komeasti seurata tuolla rannalla.

Olen tehnyt pitkästä aikaa hyviä kirppislöytöjä, eilen meinasin vähän pökrätä onnesta. Niistä lisää myöhemmin.

1 kommentti:

nooruska kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa täällä! Tuo SININEN vati jäi ehkä harmittamaan etten tarttunut tilaisuuteen...