29.10.2011

Gone with the River

Paola Suhosen ja Seppälän yhteistyömallisto tulee valikoituihin myymälöihin ensi viikon tiistaina.Mallisto on tummanpuhuva ja syksyn/talven juhlakauteen sopiva. Samettia ja pitsiä, sulkakuvioita. Kauniita ja naisellisia, jotka sopivat eri ikäisille ja kokoisille naisille. Vaatteet ovat malliltaan hyvin  ivanamaisia, ja niiden designhenki on onnistuttu säilyttämään, vaikka tuotannosta vastaakin Seppälän kaltainen "massavaateketju". Hinnoiltaan vaatteet ovat suhteellisen edullisia, joka onkin yhteistyön parhaita puolia: ivanatyyliä huokeampaan hintaan.


kuvat Seppälä

Paola Suhonen on ohjannut myös yhteistyön merkeissä lyhytelokuvan Gone with the river, jota on ehditty arvostella sen mainosmaisuudesta. Elokuva oli mielestä visuaalisesti kaunis ja kepeä juoni säilytti kiinnostavuutensa, mutta toki siitä huomasi että tässä nyt mainostetaan myös kyseistä mallistoa, koska puvustus oli silmiinpistävän yhtenäistä.


Yhteistyö on hyvää varmastikin hyvää nostetta Seppälälle, mutta toisaalta mallisto kuvineen ja lyhytelokuvineen on visuaalisestikin lähes puhdasta Ivana Helsinkiä. H&M onnistuu yhteistyömallistoissaan näyttämään aina myös hennesiltä, mutta tämän yhteistyön puitteissa Seppälä jää mielestäni hieman taka-alalle, tuottajan rooliin. Pisteet kuitenkin rohkeudesta kokeilla uusia asioita. Odotan innolla miltä vaatteet näyttävät luonnossa ja toisaalta Seppälässä on aina panostettu vaatteiden istuvuuteen ja mallit sopivat suomalaisille naisvartaloille erittäin hyvin. Kuinkahan monissa pikkujoulujuhlissa pukeudutaan tänä vuonna tuohon sulkakuvioituun samettimekkoon?

3 kommenttia:

NooranElämää kirjoitti...

Hei tiiätkö noita hintoja? Näkyykö niitä missään? Oon yrittänyt katella kaikkialta, muttei oo osunut silmiin. Mieli tekisi tuota sulkamekkoa, mutta jos hinta on liian kova niin jättäisin sen suosiolla muille ja jäisin tiistaina nukkumaan aamulla..

blandad. kirjoitti...

kallein hinta tais olla 69,90 tai 79,90, ja tuo mekko sitä luokkaa, en muista tarkkaan, halvin tuote jotain 10-15€?? mutta siis hyvin kohtuullisissa hinnoissa ovat. sulkamekon voisin haluta itsellenikin, en tiedä tosin raaskiiko :)

NooranElämää kirjoitti...

Okei, kiitti. :) Tällaselle kirppisshoppaajalle toi hinta tuntuu kyllä aika kovalta, mutta ehkä sitä täytyy käydä sovittamassa. Saa nähä rakastunko. Elokuvassa se näytti kovin lyhyeltäkin, että voi olla, että kaatuu hankinta siihen.