9.10.2011

Mannaa

Päädyin eilen vähän extemporeesti Mannan levynjulkkarikeikalle Korjaamolle. Hassua, pari livekeikkaa samalle viikolle on omalla kohdallani poikkeuksellista.


Mannan musa on yllättävän rokkia ja hänen tulkintansa on varmaa ja vahvaa, vaikka ulkoisesti nainen näytti hauraammalta ja ujommalta. Hyvä keikka kaikinpuolin ja uusi levy Shackles soi kauniin kumeasti, omia lemppareita biisit World within you ja Battleships.
Yllättäen Korjaamolla hengaili myös Bam Margera, joka hyppäsikin kesken keikan lavalle kuvaamaan :D (Manna ja BamBam ovat kaiketi vanhoja tuttuja HIM:n kautta, kun Manna vielä oli naikkarissa kitaristi Linden kanssa.)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla, että Mannan tyyli on hioutunut ja ehkä vähän vaihtunutkin. Muistan ammoin kuunnelleeni Mannan ekaa levyä, ja se ei ihan sellaisenaan kyllä tahtonut toimia... Nyt vois olla aika tsekkailla artisti uudestaan.

blandad. kirjoitti...

pitipä oikein käydä kuuntelemaas ekaa levyä ja joo huomattavaa kehitystä on tapahtunut, sekä toki ammattimaista tuottamista. Lopputulos on hyvä, kandee tutustua!

June kirjoitti...

Harmi kun mulla oli kisat Tampereella viikonloppuna, jäi Manna välistä :/ Mut ens kerralla sit!