2.10.2011

Porkkalettuja, ruusukuvioita, amerikkalainen pöllö ja onnellinen kissa

Blogi on taas päivittynyt laiskanpulskeasti, kun viimeiset pari viikkoa on opeteltu uutta duunia. Työmatka ja sen aikataulutus alkaa jo vähitellen sujua, toivottavasti pian myös itse työtehtävät alkavat luonnistua vähän paremmin. Iltaisin olenkin istunut silmät ristissä kotona nukkumaanmenoa odotellen tai sitten yrittänyt viettää edes hieman sosiaalista elämää. Kun istuu koko päivän koneella, ei se iltaisin enää huvita.
Ja se on nyt jo kuulkaa lokakuu. Syyskuu on ollut armollinen ja inhokkivuodenaikani on ollut hetkittäin jopa nautittava. Elämänkriisejä eletään edelleen, mutta kun ottaa päivä kerrallaan niin eteenpäinhän tässä mennään.

Parhaimpia ovat ne pienet hetket, niin kuin aamiaiseksi syödyt porkkaletut jäisien mustikoiden ja kunnon kahvin kera...

... tai Prismasta poistoalennuksesta löydetyt Rosette -sarjan tuotteet, joita hehkuttelin alkukesästä. Minullahan on jo entuudestaan tarjotin ja pari mukia, nyt jatkoin sarjaa tuplamukien, peltipurkin ja käsipyyhkeiden voimalla. Edullisiahan nämä tuotteet olivat entuudestaan, mutta -50% lapun jälkeen lähes ilmaisia.

Onnea on myös valurautainen pöllöpannunalunen, jonka ystäväni osti kirppikseltä New Yorkista minulle tuliaisiksi. Tositoimiin ei tämä pöllö taida päästä, taidan ripustaa sen seinälle huhuilemaan.

 Niin, niissä pienissä jutuissahan se parhaus on. Sen tietää kissakin, onnea on makoilu sohvan selkänojalla, varsinkin kun ennen sitä on otettu erävoitto vuosikymmeniä vanhasta päällyskankaasta terottamalla siihen kynnet ja hampaat.

Takataskussa on lisää blogijuttuja, mutta palataan niihin taas. Ihanaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

TOI PÖLLÖ! se on oikeesti mulle tarkotettu ystäväsi erehtyi selvästi osoitteesta...

blandad. kirjoitti...

hahaa! aattelin että SÄ varmasti tykkäät tosta pöllöstä!