24.11.2011

Bourgeois dreams

Maanantaina aloitin siis työt uudessa paikassa ja ainakin toistaiseksi leijailen onnellisuuspilvissä. Tiistai oli arkivapaa, eilen ja tänään teen iltavuoroa. Tykkään siitä, että vuorot vaihtelevat ja aikaa (energiaa) jää nyt muihinkin juttuihin. Tykkään myös monesta muusta jutusta, jotka ovat nyt toisin. Joskus vaihtamalla kyllä paranee.

On kiva tsekata työvuorot jääkaapin ovesta, kun Ruotsin kuninkaalliset hymyilevät kannustavasti!

Sain töistä myös kukkia... eli siis pelastin reissussa rähjääntyneen tulilatvan. Klementiinejä sai lähikaupasta euron kilohintaan ja sopivat kauniisti tuohon Jade Jaggerin Indiskalle suunnittelemaan vatiin. Tummansininen ja oranssi on kyllä uhkea väriyhdistelmä, tykkään.

Ja sitten viime perjantaisiin laukkulöytöihin:

 Ihanan mummomainen ja sovinnainen shopperbag puhutteli muotokielellään. Katselin sitä tovin, jonka jälkeen laitoin laukun takaisin hyllyyn ja tsekkasin muuta tarjontaa. Epic fail! Hetken kuluttua näin laukun jonkun tytön käsissä. Onneksi hän laittoi sen takaisin hyllyyn, koska tunnekouhun seuraukseni tiesin haluavani laukun itselleni. Ja miten mahtava se onkaan, laukku kourassa tulee sellainen hyvänlainen fiilis ja voin melkeinpä kuvitella olevani suomenruotsalaista porvarishienostoa, joka on menossa Stockan herkkuun ostoksille. Porvarisunelmani kustansi vain 4€.

Kotimainen, nahkainen semipikkulaukku on kätevää haitarimallia ja siinä on tarpeeksi vetoketjullisia taskuja. Oivallinen menolaukku. Kunnoltaan tämä on aivan loistava, kuin uusi ja hinta 6€ siksi varsin kohdillaan.
No joo. Mä tiiän. Onhan näitä jo ennestään. Mutta huonommista on helpompi luopua, kun löytää hyviä täsmäyksilöitä ja toisaalta laukku on mulle asuste, jota vaihtelen jopa pari kertaa päivässä. Ehkä tulevaisuudessa esittelen laukkukokoelmaani tarkemmin?

1 kommentti:

Peps kirjoitti...

Hahah, en kestä sitä ku en muistanu mistä se oivallus oranssin ja sinisen hienosta yhdistelmästä oli peräsin :D

Täs bloggeris on muuten kans oranssii ja sinistä sekasin tääl kommenttiboksis!