7.11.2011

Hyvää ainesta

Suomen huippumalli haussa 2011 on edennyt jo pitkälle. Kilpailijoiden osalta kausi tuntuu tasokkaammalta kuin aiemmin, varsinkin kun porukkaa on karsittu reilusti pois. Tyttöjä on jäljellä enää neljä, enkä osaa edes veikata kuka heistä voittaa. Taso on todella korkea!Alussa suosikkini oli selkeästi Helen. Hän näyttää upealta ja on kansainvälisen kaunis. Sittemmin olen seurannut mielenkiinnolla muidenkin tyttöjen kehitystä. Tuntuu raadolliselta että kisassa Heleniä moititaan koko ajan liian isoksi, vaikka hän on kiinteä ja sporttisen naisellinen.

Eevi on ulkonäöllisesti persoonallisin, olisi kiinnostavaa nähdä hänestä voimakkaita editorealeja. Hänen Kalevala-korun kilpailukuvansa on mieletön, sen fiilis on superintensiivinen.

 Anna-Sofia on kaunis ja hauras kuin posliininukke, mutta toivoisin jonkinmoista energiashokkia tytön vähän ponnettomaan olemukseen. Ei riitä että on vain kaunis ja kaikki kehuvat ympärillä, pitää olla myös omaa tahtoa. Pienellä itsebuustauksella tyttö saisi kuviinsa valtavasti fiilistä lisää.

 Olen oppinut pitämään Minnasta, joka on selkeästi hyvin muuntautumiskykyinen ja kehittynyt kisan aikana huimasti. Aluksi Minna oli jotenkin persoonaton, mutta aikaa myöden hänessä on kuitenkin jotain vähän mystistä. Minnalla on hyvä asenne.

Kisan tähän astisin suosikkikuvaukseni on ollut ehdottomasti tuo Kalevala-korun kuvaus. Tytöt oli stailattu tosi kekseliäästi, kuvat olivat hauskoja ja kauniita. Kerrankin oli unohdettu tuotekuvaus, jota Suomessa usein tykätään harrastaa ja keskitytty myös visuaaliseen kokonaisilmeeseen ja fiilikseen. Tosin kaipailisin vieläkin jotain viimeisen päälle stailattua ja järjestettyä editorial-kuvausta, joka ei ole kytketty johonkin markkinointitarkoitukseen, mutta nähtävästi ohjelman budjetti ei anna myöden... Lenswayn kuvaus oli myös hyvä, kaikkien kilpailijoitten kuvat olivat raikkaan ilmeikkäitä ja kauniita.
Jännää nähdä miten tytöt kisan jälkeen työllistyvät. Veikkaisin että kaikille löytyy helposti töitä jatkossa, mutta ainahan vaaditaan sitä omaa tahtoa ja hyvää tuuria myös.
kuvat

1 kommentti:

Vimps kirjoitti...

Helen on vahvistunut matkan varrella mun ehdottomaksi suosikiksi - hänessä on sekä kauneutta, persoonallisuutta, sensuelliutta, taitoa liikkua ja mahtava persoona. Ja upea vartalo; oikein ärsyttää hänen puolestaan, kun koko ajan moititaan "isoksi"!

Anna-Sofia ei mun mielestä edes ole mitenkään jumalaisen kaunis, vaikka kaikki sitä hänelle toistelevatkin. Ihmettelen edelleen, että hän on kärkikolmikossa; kai se sitten se "täydellinen" vartalo. Tai jotain.

Eevistä pidin aluksi, mutta kisan edetessä tykkäämiseni karisi. En oikein osaa sanoa, miksi.

Minna vaikutti alusta asti klassiselta ja varmalta mallitapaukselta ja onkin osoittautunut olevansa sellainen. Tykkään Minnasta ja hänen muuntautumiskyvystään; hän todella on tyypillinen malli, joka ilman meikkiä ei jää helposti mieleen mutta josta saa taiottua vaikka millaisia lopputuloksia.

Toivon siis, että Helen voittaa, mutta en usko sen tapahtuvan, juuri hänen kokonsa (ja ehkä persoonankin) takia. Minna olisi ookoo mutta melko itsestään selvä voittaja, mutta Anna-Sofian en toivo voittavan.

No, nähtäväksi jää, jännää siis on!