27.11.2011

Le le leopardi

Olen vähän niinkuin salaa ihan tosi hullaantunut leopardikuosiin. Haaveilen, että sitten kun olen eläkeiässä, pukeudun päästä kantapäihin leopardiin - se on jotenkin niin hullua mutta ah-niin-hauskaa.

 kuvat Asos

Leokuosi on parhaimmillaan asusteissa ja simppeleissä vaatekappaleissa. Olen  haaveillut leoparditekoturkista vuosia ja kun sellainen vielä eteeni tulee, aion sen hankkia. Ihan sama miltä se näyttää päälläni. Jos olet nähnyt Gainsbourg-leffan ja muistat kohtauksen jossa Brigitte Bardot saapuu tapaamaan Gainsbourgia tukka tupeerattuna, kissansilmärajaukset silmissä ja päällään leoturkki - you know what I'm talking about.


trikoomekko ja tekoturkishuivi H&M, muut kuvat Asos

Leohuivi - check, leobaskeri - check, leosurmus - check, leokäsilaukku -check, leokorvikset - check check. Seuraavana aion hankkia lyhyen neuletakin. Kolmisen vuotta sitten löysin ihanan leoneuleen kirppikseltä, harmi vain että se kutistui pesussa ja myin sen eteenpäin. Jotkut leopardikengät olisivat myös hauskat... leopardikuosi näyttää parhaalta yhdistettynä mustaan, punaiseen tai "nahanruskeaan"... miksei myös tummaan denimiiin. Jos kokovartalonaamiointi tuntuu vaikealta, voi homman pitää minimissä.
The way to do it right:
Advanced Style-sivuston daami näyttää mallia, miten leokuosi sopii kaikenikäisille ja oikein käytettynä se on tosi chic. Aina ja ikuisesti.

Ei kommentteja: