14.12.2011

Rakas Joulupukki,

Rohkenen näin vähän isompana ja vanhempana lapsena lähestyä sinua, vähän niin kuin perinteen vuoksi. Tänä vuonna olen omasta mielestäni ollut kiltti, mutta ehkä jonkun mielestä kovinkin tuhma. Mutta millainen vuosi se on ollutkaan! Toivon tulevasta vuodesta rauhallisempaa ja seesteisempää, monessakin mielessä.
Joulu on pian. Itse asiassa siihen on enää vain 10 päivää. Olen auttanut sinun lahjataakkaasi hankkimalla jotain pientä perheelle ja ystäville, mutta myös työskentelemällä joulumyyjänä. Yllättävää miten samanlaisina lahjat säilyvätkään vuodesta toiseen, vaikka toki yllättäviäkin valintoja aina joukkoon mahtuu. Itseasiassa minä näinkin sinut tässä taannoin kun vierailit työpaikallani ja sait minut hetkeksi sanattomaksi. Tunsin olevani se 5- tai 6-vuotias tyttö, jota sinun kohtaamisesi jännitti valtavasti.
Mietin mitä minä toivoisin sinulta joululahjaksi. En oikeastaan tarvitse juuri nyt mitään. Minulla on paljon pehmeitä ja lämpöisiä neuleita, kirjoja voin lainata kirjastosta ja astioitakin on kaapit pullollaan. Hajuvesi voisi olla kiva juttu, mutta pärjään kyllä ilmankin. Haluaisin kyllä uuden kameran, mutta en mitään rutkua, joten vanhan on edelleen vältettävä. Kännykkänikin toimii toistaiseksi.
Jos jotain toivon, niin uutta työpaikkaa. Sen avulla saisin sitten itse toteutettua niitä omia tarpeitani. Jos sinulla on jokin toimipiste täällä Helsingissä, niin voisin ilomielin tulla sinne tekemään ihan mitä vain. Tiedäthän että osaan piirtää, ommella, neuloa, värjätä, painaa kangasta, suunnitella, käytän sujuvasti tietokonetta, kassakonetta, harjanvartta, tarvittaessa jopa puhelinta. Tiedät että opin nopeasti uutta ja olen luova, ahkera ja innostunut. 
Toisaalta en tiedä voitko sinä mitenkään auttaa minua, mutta eihän toivomisesta mitään haittaakaan ole. Tai jos voisit edes suositella minua eteenpäin. Joka tapauksessa toivotan sinulle tsemppiä näihin kiireisiin päiviin ja ihanaa Joulua!

toivoo Heidi

P.s. Laitan vielä tähän loppuun lempparijoululauluni, jota kuunnellessa tulee ihan tippa linssiin, olkoon korni tai ei, Frank on vaan niin ihana!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mä toivon kans sulle uutta työpaikkaa, vaikka en edes tiedä mis nyt työskentelet. Vaikka vapaa-aika täyttyis mistä vaan kivoista jutuista ni ikävä työ voi vetää mielen matalaks.. Kyl se kiva luovuutta vaativa työ vielä tulee sun kohdalle. PS. kiva blogi