20.1.2012

Rock 'n' Kohl

Vuorossa taas Yves Rocher -testailua. Tällä kertaa vuorossa taas meikkejä. Säästän nyt itseäni (ja kaikkia) varsinaisilta meikkikuvilta ja keskityn höpöttelyyn.

 Suhtauduin skeptisesti irtopuuterimaiseen helmiäisluomiväriin. Ajattelin että se leviää kaikkialle, karisee ja varisee ja sitä kuluu joka käyttökerralla vähän hukkaan, kun sirottimesta kopsahtaa aina vähän liikaa.  Luomiväri osoittautui käytännössä kestäväksi, helmiäistä on runsaasti. Testisävyt sopivat omiin väreihin kivasti. Puuteria pystyy myös käyttämään rajausvärinä, kun siihen yhdistää pisaran vettä. Mitää erityistä varisemisefektiä en huomannut illan aikana, vaikka levitin väriä koko luomelle runsaasti. Väri on iholla kiiltävää ja se "hehkuu" kivasti. Kulta on vahvasti kultaista, sillä saa mageet kultaluomet bilekäyttöön. Harmaa on sävyltään pehmeä, jopa vähän violettinen. Roosa on näistä lempparina, sävy on pehmeä ja lämmin, sitä voisi kokeilla myös poskipunan tehostukseen.

 Sirotinputelin on lopulta aika kätevä, kevyemmät väri pystyy sipaisemaan sutiin jo pelkästään korkin sisäpuolelta/ putelin "kannelta". Pakkaus on myös aika soma. Sanoisin että tuote toimii oikein kivasti, jatketaan käyttöharjoituksia.

 Testiin tuli myös luonnonmukainen luomivärisivellin, jonka varsi on puuta ja karvat vuohta. Sivellin on pyöreänsorttinen ja sillä saa paremmin kevyen ja utuisen lopputuloksen, itse tykkään vähän tiukemmasta jäljestä. Käytössäni on 15 vuotta vanha Oriflamen luomivärisivellin, joka on ihan tykki: kestänyt käytössä kaikki nämä vuodet, pesut mukaanlukien. Hyviin siveltimiin kannattaisi siis panostaa, ei tarvitse tosiaankaan aina olla ostamassa uusia.

Oma lemppari näistä tuotteista on tuo voidemainen kajal. Sen jälki on vähän rasvainen ja sillä saa kivasti vähän suttuisemmatkin rokkirajaukset tai kevyemmät kajalit. Tuo puikkomainen muoto on varsin jännä, mutta käytössä ihan kätevä, kunhan ei "avaa" sitä täyteen mittaansa niin kuin kuvassa. Tosin mietin, miten tämä kuluu sitten käytössä, jääkö lopulta jäljelle vain tasainen klontti väriä? Olen kuitenkin testaillut tätä ahkerasti ja suosittelen kajalin ystäviä ihmeessä kokeilemaan.

Olen muuten huomannut, että itselleni kestää ehkä vähän joitain testaajia pidempään bloggailla näistä, mutta haluan kuitenkin perehtyä tuotteisiin, jotta niistä olisi jotain sanottavaa. Yllättävää on ollut se, miten positiivisiksi tähän mennessä saamani tuotteet ovat osoittautuneet. Tai sitten en ole kovinkaan kranttu. Olisi myös kivaa lukea muidenkin käyttökokemuksia eikä vain "...ja posti toi mulle tänään nää meikit". Toisaalta jokainen tekee kuitenkin niinkuin parhaimmaksi näkee ja toki jos postisetä luukuttaa ilmaisjuttuja päivittäin, ei kaikkeen varmasti ehdikään paneutua. Joku suosittu bloggari taisi joskus sanoa kuinka noloa on lukea, jos bloggari arvioi kaikki saamansa ilmaistuotteet... noloa tai ei, ainakin omalle blogille nämä testaukset tuovat vähän vaihtelua.

Ei kommentteja: