19.1.2012

What kind of circus is this?

Pientä päivitystä kotiin...
 Vallilan "Sirkus" (suunnittelijana Matleena Issakainen) valmisverho kustansi lopulta lisäaleineen reilun kympin. Sirkus on ihan huippu kuosi, tosin pidän vielä enemmän värikkäästä versiosta, mutta sitä ei ilmeisemmin ole saatavilla enää.

 Rrrakastan sisustustyynyjä! Mutta niitä on ollut muutamia liikaa. Uusi tyyny on myös Vallilaa, Matleena Issakaisen "Katajanokka"-kuosia. Sain tuosta kankaasta valmiiksi ommellun verhon, joka osoittautui liian lyhyeksi. Halusin kangasta kuitenkin näkyville, joten tein tuollaisen ison löhöilytyynyn, joka kätkee sisällensä neljä sisustustyynyä... hyödynsin valmiiksi käännettyjä reunoja siinä määrin, että tyynyn ompeluun meni 15minuuttia - vetoketjuineen. Jee, tästä tuli kiva!
Taulu lähti myös vaihtoon. Ivana Helsingin heppa-printin hyödyntäminen on pyörinyt pitkään mielessä. Mietin siitäkin tyynyä, mutta tällä kertaa se pääsi kehyksiin. (Tyynyoptio on olemassa, leikkasin reilut saumanvarat) Mustat kuviot leikkasin Filippa K:n esitteestä. Ei tässäkään nokka kauan tuhissut ja hevonenhan löytyy myös Sirkus-verhosta.

Pupu-tarjottimen sain joululahjaksi, sopii tähän sirkusteemaan! Se on ystävän omaa tuotantoa ja uniikki. (ja pöytäliinahan on muuten sekin Vallilaa :D)

Ei kommentteja: