16.2.2012

I love you, I love me

Vietin vähän erilaista ystävänpäivää. Ystävät ovat ihania kaikkina vuoden päivinä, mutta myös oman itsensä kanssa pitää välillä viettää laatuaikaa. Aamulla osallistuin RFSU:n aamiaiselle, kuunnellen seksuaaliterapeutti Sari Mäen luentoa parisuhdeasioista. Tärkeimpinä pointteina, toimii niin pari- kuin ystävyyssuhteissakin, on kuunnella toista ja puhua avoimesti omista tunteistaan. And sometimes have some fun too.

Kuvan tuotteita ei esitelty, mutta niitäkin RFSU:n valikoimista löytyy. (Toivottavasti herkemmät sielut eivät siellä nyt järkyty :D) Kotiinviemisenä sai hierontaöljyjä. Soveltuvat siis koko vartalon hierontaan eikä tarvitse pestä pois. Fresh tuoksuu ihan kivasti melonilta ja Calm on mausteisempi tuoksu. Testattu niska-hartiaseudun hierontaa ja toimii hyvin.

Tilaisuuden jälkeen kiertelin Roban Fidan ja Uffin läpi, fiilistellen kaikenlaista ja miettien millaisia juttuja voisi olla tulossa. Molempien putiikkien hinnat alkavat olla järkyttäviä, varsinkin kuin Uffin kassatyöntekijä jutteli minua edeltäneelle mummolle, kuinka "koko ajan tulee uutta lisää". Kyseessä on kuitenkin kierrätys ja hyväntekeväisyys, joten jotain tolkkua hinnoitteluun toivoo hän...

Arolan villakankainen mekko etnosomisteineen oli ihana. Itse löysin kuitenkin jotain muuta, josta ehkä lisää myöhemmin. Robalta päädyin yhteen lempipaikoistani Helsingissä: Rikhardinkadun kirjastoon.

Rakastan Rikkiksen kirjastoa, ihan mahtava paikka! Niin kaunis rakennus ulkoa ja sisältä ja siellä on ihanan sivistynyt ja rauhoittava fiilis. Luin lehtiä ja kiertelin lempparihyllyilläni.

Tulen aina tosi iloiseksi löytäessäni kirjastosta kirjoja, joihin olen halunnut jo jonkun aikaa tutustua. Ekodeko ja Surrur ovat blogeista tuttuja ja hehkutusten arvoisia opuksia. 


Kirjaston jälkeen pyörin kaupungilla ja poikkesin Ombrellinoon, josta mukaan tarttui vihdoinkin näitä mahtavia Polkka Jamin kortteja.

Monien päivien huomauttelun ansiosta sain mussuhöpönassuhassuliinilta* ystävänpäiväruusun, vaikka olin jo sanonut että "no emmä oikeasti tarvii". En ole oikeasti erityisen romanttinen henkilö, mutta kukkia rakastan ja niitä on aina ihana saada.  AnneVee on kehitellyt romanttisten eleiden pisteytysjärjestelmän, jota tulkitsemalla antaisin teosta siltikin kymppimiikan.
(* = no hei vitsi :D)

Ystävät, toverit, tuttavat ja kaverit, ootte tärkeitä vuoden kaikkina päivinä! Kiitos! Kukkia teille!