8.2.2012

Kupposet

Kirppislöytöjä viime viikolta.


Englantilaisille retrookupeille lautasineen jäi hinnaksi 3,50€. Lasitukset ovat pitkälti kuluneet ja lautasten pohjissa on kolhuja. Näissä oli kuitenkin jonkunlainen kiva Sanna Annukka -henkinen viba. Mietin näitä pitkään, astioita kun ovat kaapit täynnä. Mutta nämä tulevatkin sitten työhuoneelle. Työhuone on iso unelmani, toivottavasti se vielä jonain päivänä toteutuu. Minulla on kuitenkin visio, että siellä kahviteltaisiin retrokupeista - näiden lisäksi minulla hieman erilaisia kuppeja lautasineen 4kpl. Aika näyttää.

3 kommenttia:

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Moi! Piti tulla kommentoimaan, että ihanaa kun sä annat sen vähemmän ihanankin puolen näkyä elämästäs. Tai siis, ettei esim sitä työhuonetta ole. Kun kaikilla muilla tuntuuu menevän niin pirun hyvin :D

Ja et mä kerään Daniel ja Victoria sälää, tosin mulla ei ole kuin päiväkirja. Mut meen huomenna ruotsiin, ehkä löytys jotain IHANAA!

blandad. kirjoitti...

mutsi: Mut mun elämähän on tosi iiihanaa! :D Täydellisyys on tylsää ja ihmisellä pitää olla unelmia. Moni bloggari on bloginsa perusteella täysin vieraantunut todellisuudesta tai sitten ehkä jotkut viettää elämää, jossa kaikki aina onnistuu?

Suositten tota Vickan & Daniel -mukia. Se on tosi kätevä ja hieno. Kahvikin maistuu paremmalta kun ne hymyilee sulle aina kun kulautat mokkaa kurkusta alas.

Desthea kirjoitti...

Hienot on kupposet! =)