8.3.2012

Ajanvietteitä

Vietin eilen (keskiviikkona) lähes viitisen tuntia kangasmessuilla. Nuo kangasmessut ovat siis ammattilaisille (ja opiskelijoille) suunnatut, jossa agentit ja maahantuojat esittelevät kangastehtaiden valikoimia, nyt siis kesälle 2013. Olen käynyt noilla messuilla lähinnä seuralaisena ja fiilistelemässä tulevaa, ehkä joskus olen vielä asiakkaanakin, ainakin sitten kun on varaa tilata jotain kangasta vähintään 300 metriä. Hauskinta on poimia ne mielenkiintoisimmat kangasnäytteet ja leikkiä ajatuksella "mitä tästä vois tehdä". Miltä kuulostaisi neonpinkki, kukkakuvioinen jakkupuku?
Laserpainetut kuosit valtaavat alaa entistä voimakkaammin ja kuosit näyttävätkin runsailta ja "tiiviiltä". Jossain vaiheessa muoti taas muuttuu ja kuosit ovat väljempiä ja enemmän perinteisessä raportissa. Yllättävää oli, miten paljon valmistajat tarjoavat sailor-raitaa, köysikuoseja ja ankkureita ensi vuodelle, yhä edelleen. Noh, samoin runsaita kukkakuoseja.  


Kuvan kuosit (mekot) ovat Asoksen valikoimista ja jos nyt investoi, voi näitä käyttää varmasti vielä ensi kesänäkin.

Tänään torstaina vietinkin sitten saman verran aikaa Hennesin nettikaupassa. Halusin tsekkailla Marni for H&M -valikoimaa ja klikkauduin sivuille noin kymmenisen minuuttia ennen kun nettimyynti alkoi. Hetken aikaa ehdin tutkailla valikoimaa, kunnes selain "heitti minut ulos" ja siitä lähtien sain tuijotella seuraavaa näkymää:
Klikkailin sitten tasaisin väliajoin tuota try again-nappia ja päivitin selainta, tuloksetta. Tuntikausien jälkeen, kun vihdoin pääsin sivuille (ja sekin tapahtui selainta päivittämällä, ei suinkaan tuon painikkeen avulla) olivat haluamani jutut jo LOPPUUNMYYTY.  Sanonpahan vaan, että pitäkää tunkkinne. Tuli samanlainen fiilis, kun olisi ollut kaupassa jo katselemassa tuotteita, sitten minua olisi pyydetty poistumaan kaupan ulkopuolelle olevaan jonoon ja kun vihdoin pääsen sisälle, on jutut jo myyty. Ymmärrän, että tämmöinen yleisöryntäys kuormittaa selainta, mutta silti tosi syvältä ja epäreiluuuuu. Jos olisin jotain tosissani halunnut, olisi toki kannattanut lyllertää Aleksin myymälän oven taakse jo aamutuimaan, mutta jotenkin ihan niin paljon en jaksanut nähdä vaivaa.

1 kommentti:

Anna Käyhkö kirjoitti...

ihania kuoseja !:)

lauantaimurhetytto.blogspot.com