17.3.2012

Backstagella

Indiedays juhli eilen 2-vuotissynttäreitään Helsingin Suvilahdessa, Kattilahallissa. Illan ohjelmistoon kuului Ivana Helsingin "Tapiola-Kauniainen"-näytös, jonka myötä pääsin itsekin osallistumaan tapahtumaan, nimittäin pukijan roolissa. 

Olen ollut pukijana ehkä viimeksi opiskeluaikana, kakkosvuosikurssin näytöksessä vuonna X ja Y, joten ajattelin että se voisi olla pitkästä aikaa hauskaa hommaa. Yleensä aina mallit tarvitsevat jonkun verran apua vaatteiden vaihtamisessa ja pukemisessa, pitää varoa kampausta ja meikkiä jne. Tulin paikalle noin puoli viiden aikaan, jonka jälkeen tsekattiin oman mallin asut ja pian olikin jo kenraaliharkkojen vuoro. Sen jälkeen odoteltiin parisen tuntia itse näytöksen alkamista, sillä välin huollettiin asut kuntoon ja osalle malleista laitettiin vielä tukkaa ja meikkiä.
Fiiliksiä näiden "ihanien" kännykuvien muodossa...
 Meikkaus- ja kampauspiste. On aina ihan mahtavaa päästä katsomaan kun ammattilaiset työskentelevät ja millaisella pieteetillä kampauksia ja meikkejä laitetaan.
 Asukokonaisuudet järjestelty erikseen jokaisen mallin mukaisesti ja sisääntulojärjestyksessä.
 Odottelua. Rekissä oikealla "oman" mallin asut. Kengät olivat Brandokselta.
ekat asut päällä, vielä tsekataan tukat ja meikit kuntoon

Näytöstä ennen tunnelma oli jännittynyt. Vaihdot menivät kunnialla läpi ja itse näytös tuntui olevan hetkessä ohi. Sitten vaatteet pukupusseihin ja kengät takaisin laatikoihinsa. Palkkioksi pääsimme mukaan bileisiin. Oli kivaa!

1 kommentti:

Emma kirjoitti...

Kuulostaa hauskalta hommalta, itse olen usein haaveillut pääseväni nimenomaan muotinäytösten järkkäilyhommiin, kulissien taakse :))