22.3.2012

Blogistania ja Iholla

Pari mielenkiintoista TV-ohjelmaa:


Blogistania on TV2:lla aina keskiviikkoisin klo 19:30 esitettävä sarja, jonka kussakin osassa esitellään yhden suositun bloggaajan elämää. Sarjaan on valittu kymmenen erilaista bloggaajaa, mukana mm. käsityö-, vintage-, kirppis- ja nukkekotiharrastajaa. Ekan jakson perusteella mielenkiintoinen ja raikas sarja, kiinnostaa ainakin meitä kanssabloggaajia, mutta varmasti myös muitakin.

Subin Iholla-sarja onkin jo pyörähtänyt reippaasti käyntiin. Sarjassa kuusi eri-ikäistä naista videokuvaavat omaa elämäänsä, fiiliksiään ja tekemisiään. Mielenkiintoinen ja koskettava ohjelma, henkilöhahmot ovat kaikki kiinnostavia omalla tavallaan ja ainakin minä olen jo ihan koukussa tähän sarjaan. Aivan mahtavaa arkipäiväisen elämän dokumentoimista, ajatuksia, tunnelmia, hetkiä.

Parasta on, että molempia sarjoja voi seurata myös netin kautta ja sieltä näkee myös edellisiä jaksoja rajoitetun katseluajan sisällä tosin. Suosittelen!

kuvat googlen kautta, mutta oikeudet Yle ja Sub

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mä olen kans ihan koukussa tohon Iholla-sarjaan. Siinä on leikkaajilla ollut kyllä melkoinen työ, ja lopputulos on tosi hyvä.

Riikka kirjoitti...

Mä olen myös ihan koukussa tohon Iholla-sarjaan. Se on vähän kuin päiväkirjamaiset blogit tuotuna TV-muotoon. Tosi hyvää kuvaa ja leikkausta, ja mielenkiintoiset tyypit. Heli on mun suosikki <3 :)