25.3.2012

Laukkuni sisältö

Olen aina tykännyt "tässä laukkuni sisältö" postauksista. Ne ovat tavallaan tosi söpöjä ja liikuttaviakin, mutta myös hirveän kiinnostavia. Itse vaihtelen laukkua joskus jopa kahdesti päivässä, joten kuljetan mukani useimmiten vain avaimet-rahapussi-puhelin-yhdistelmää. Voitte siis kuvitella kuinka paljon ihmetystä aiheuttaa "joo mulla on ollu kohta vuoden tää sama laukku käytössä ja sieltä löytyy ihan hemmetisti kaikkee" esittelyt. Nämä naiset ovat arkielämän mcgyvereita, joiden laukkujen kätköistä löytyy ratkaisuja ongelmiin - jos siis minulta kysytään "onko sulla pinniä/käsirasvaa/huulirasvaa/purkkaa/sytkäriä/harjaa/kynää" joudun useimmiten sanomaan ei. Miten tylsää! Tänään laukussani oli merkillisen paljon kamaa, joten ajattelin että nyt tai ei koskaan, tässä siis laukkuni sisältö!
Musta laukku on ollut käytössä jo muutamia päiviä putkeen. Se on viime syksyinen löytö tamperelaiselta kirpparilta, alunperin H&M:n perus tekonahkaveska, maksoi jotain 3€. Laitoin sen jo itse asiassa huuto.netiin myyntiin muutaman muun joukossa, koska ajattelin luopua siitä. Kun laukku ei sitten mennytkään kaupaksi, se päätyi taas käyttöön ja onkin muuten tosi kiva ja käytännöllinen kassi.
 Behold! Siinä ne nyt on!
 * Ivana Helsingin silkkihuivi, jonka sain vastikään kissanhoitopalkkioksi!
* pinkki nahkainen rahapussi, lahja sekin. Paljon kanta-asiakkuuskortteja, paljon kuitteja, Hesen etukuponkeja ja 10€ rahaa. Ja olen aina käyttänyt lompakosta sanaa rahapussi, joten käytän sitä jatkossakin, vaikka kuinka tulisi asiasta sanomista, toim. huom.!
* Seychelles-merkin musta palanahkapussukka. Sekin on lahja, koska mä olen niin kiva että saan paljon lahjoja. Säilytän sen sisällä "sälää" sillä en pidä sitä että laukun pohjalla risteilee kaikenlaista sikin sokin. Sitä paitsi tarvitut jutut löytyvät helpommin. Ja tuo on hieno, joten sitä on myös siksi kiva käyttää.
* Vitalis-purkki (yritän pitää mukana jotain käsirasvaa jos vain muistan)
* huulirasva
* kynsilakka (Essien tart deco, saatu ID-kemujen goodiebagista niinku Vitaliskin)
* Vigo -purkkaa (joo liityin Buzzadoriksi!)
* H&M perhos-pinni vuodelta 1999!!!
* punainen yksinäinen korvis
* 15c
* kameran laturi
* sakset
* pari kynää mustasta pussukasta
* itsetehty hieno penaali täynnä kyniä
* liimapuikko
* luonnoskirja
* matkakortti
* entinen lompakko, jossa säilytän puhelinta
* puhelin, joka on just nyt epäsuosiossa kun se ei toimi kunnolla!!!
kuvasta puuttuivat tietty avaimet ja kamera (joka oli kädessä kjäh kjäh!)

Huivi on ollut kietaistuna rusetille laukun kahvassa, mutta otin sen eilen illalla pois kun ulkona satoi vettä. Se on hieno!
Sellaisia juttuja siis tänään meikän laukussa. Huomenna vaihdan ehkä jo laukkua ja sitten jatkan taas tylsyyslinjaa...

1 kommentti:

Enne kirjoitti...

Oon kanssa aina tykännyt laukkupostauksista :) Ja ylipäänsä kaikesta, missä esitellään bloggareitten koteja, arkipäiviä ja perusmeininkiä. Ne on jotenkin niin viehättäviä ja lohdulllisiakin, kun tajuaa, ettei toistenkaan elämä aina oo yhtä ilotulitusta ja luksusta. Ihme stalkkeri mä on =D