14.3.2012

Master of mocca

Tviiiuuu Tviiiuuu. Maaliskuun Avotakassa oli kuva vaaleanpunaisesta Moccamasterista. Moccamaster, tuo kahvinar..nautiskelijan unelmalaite ja vielä --iiihhh-- niin ihanassa värissä. Tähän iso sydän.
 KBGC982 AO Pink, tuotekoodi 59650
Itse kuulun siihen koulukuntaan, jonka mielestä Mokkiksella keittää ihan parasta suodatinkahvia ja aion vielä jonain päivänä hankkia laitteen omaankin kotiin. Espressot ja lattet väännän mieluusti mutteripannun voimin, mutta perussuodatinkahviin vaikuttaa ihan oikeasti myös kahvinkeitin, toisilla vaan saa paremman makuista kuin toisilla. Moccamasterin etuna on mm. optimaalinen suodatuslämpötila sekä säilytyslämpötila. Tuossa premium-mallissa on automaattinen virrankatkaisu (tosi hyvä) sekä tippalukko (eli kun pannun ottaa pois, ei keitin tiputa kahvia lämpölevylle... hyvä ominaisuus kahvinhimoisille hätähousuille nimin. kokemusta on) ja Moccamaster on myös siitä hyvä laite, että siihen on saatavilla varaosia ja lasipannuja sekä niissä yleensä vielä viiden vuoden takuu, jonka voi netissä rekisteröitymällä jatkaa kymmeneen vuoteen. Itse olen käyttänyt Moccamasteria porukoiden sekä kavereiden luona, mutta mainittakoon että olen myös innokkaasti myynyt kyseistä laitetta työskennellessäni kodintarvikeosastolla :D.

 KBGC982 AO Yellow Pepper, tuotekoodi 59665

Jos vaaleanpunainen on liian söpö värivalinta, voisi toinen vaihtoehto olla pirtsakka keltainen. Keltsulla keittimellä kun täräyttäisi aamukahveet, johon luulisi saavan kunnon energiapotkun päivään! Muita uutuusvärejä limenvihreä ja lila.

Äh. Mä haluuuun.

6 kommenttia:

June kirjoitti...

Ääääää ♥

blandad. kirjoitti...

niiiiiiiiiiii-iiiiiiin!!!!

Anonyymi kirjoitti...

ihanat, varsinkin tuo keltainen!: ) bongasinkin sen tännän jostain lehdestä, piti repiä mukkaan.. :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat, varsinkin tuo keltainen!: ) bongasinkin sen tännän jostain lehdestä, piti repiä mukkaan.. :)

Anzi kirjoitti...

Mutta tiedättekö, mikä on Moccamasterin huono puoli? Ei irrotettevaa vesisäiliötä. Kuka jaksaa täyttää vesisäiliön jonkun erillisen kannun kanssa? En minä ainakaan.

blandad. kirjoitti...

marjohei: joo keltsu versio on kyl kans tosi kiva.

Anzi: :O mä en tiiä tommosista hienouksista... se ois kyllä kätevä kieltämättä ettei tarvis kipata sitä vettä aina erikseen.