12.3.2012

Perusjuttuja

Viime viikolla tuli tsekattua taas lempparikirppikset pitkän kaavan mukaan ja tehtyä useampiakin löytöjä joita tuuttaan eetteriin vähän ripotellen. Aiemmin kannoin kirppiksiltä kamaa periaatteella "mitä erikoisempi sitä parempi". Nykyisin yritän keskittyä perusjuttuihin, käytettäviin ja ajankohtaisiin asioihin. Virhearviointeja tulee, mutta myös aika napakymppejäkin välillä.

 Iso huivi toi kivasti mieleen niin tuon Hennesin Marni-malliston kuin Ivana Helsingin tämän kesän mallistonkin. Ehkä se on noissa murretuissa värisävyissä ja kolmiokuvioissa. Noh, huivi on kuitenkin tosi magee ihan noinkin, sen voi vaikka ripustaa seinälle. Emmaus-kirppis Mäkelänkadulla, 1€.

 Jos ehdin jo täällä hehkutella valkoista pitsipuuvillaneuletta, niin löysin oikeastaan vielä paremman yksilön. Pastellikeltsu neule on mekkomittainen ja kaikessa ällöttävyydessään ihana. Kirpputori Dom Mannerheimitiellä, 3€.

Lauantain aamuyön tunteina olimme menossa jatkoille ja ohitimme Hakiksen Uffin. Meneillään olleet euron päivät olivat menneet ihan täysin ohi omalla kohdallani ja päätin, että jos vaan jaksan niin yritän lyllertää paikalle päiväsaikaan. Noh, olo oli rapsakka, mutta tahdonvoimaa riitti. Hakaniemestä intouduin menemään vielä Fredalle, josta löysin nuo siniset farkut ja mustat kotihousut. En sovittanut housuja, mutta onneksi sattuivat olemaan juuri passelit. Uff Fredan ja Kalevankadun kulmalla, 1€.
Kerrottakoon vielä, että kävin Uffin farkkurekit kolmeen kertaan läpi kunnes löysin nuo ostamani housut. Oikean koon ja silmää miellyttävän mallin löytäminen on hemmetin tuskaista, mutta sitten kun löytää hyvät niinkin halvalla, tulee tosi hyvä mieli.

3 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Mä en tajuu, miks UFFilla ei voi lajitella niitä farkkuja koon mukaan! Ihan tuskaa käydä ne 3000 farkkuparia läpi ja yrittää löytää norsukoot.

blandad. kirjoitti...

AnneVee: normaalistihan sielläkin on laitettu "isot koot" erikseen, mut sit noi kaikki vaatteet sekottuu euronpäivillä. Helpommalla pääsis jos maksais kiltisti normihinnan ja ostais vaan taviskaupasta... :D

Jonna kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Tuo neule on tosi magee!