28.3.2012

Projects on process

Olen siis viime aikoina aktivoitunut tekemään enemmän omia projekteja.

Kirjoittelinkin jo aiemmin suunnitelluista ja toteutetuista mekosta ja neulospuserosta. Olen myös tehnyt jonkun verran ihan korjausompelua lähinnä kavereille ja tutuille. Seuraavaksi työn alla ovat pari hametta ja pino korjausompelutöitä, sekä yksi vähän spesiaalimpi juttu.

 Eipä ole tässä kämpässä ennen nähty näitä merkkejä. Mielelläänhän sitä fiksailee jo entuudestaan kivoja vaatteita, jotta ne pääsevät sitten aikanaan hyötykäyttöön, vaikkei tuo korjausompelu aina olekaan sitä jännittävintä hommaa. Ihastuin muuten tuohon Marjan Pejoskin labeliin, ihana typorgrafia tuossa logossa.

Olen myös pyöritellyt mielessäni erilaisia projekteja ja tehnyt nopeita luonnoksia niitä varten. Olen loistava suunnittelija, mutta toteutukset vaativat sitten enemmän energiaa ja kapasiteettia. Sain juuri yhden vähän isomman proggiksen tehtäväksi, vaatinee uutta luonnostelua ja suunnittelua sekin - eikä sinällään mitenkään harmillista, vaan oikeastaan tosi kivaa.

 Ja sitten yritän aina välillä ehtiä myös piirtelemäänkin. Tämä kuva on vesiväri+Photoshop-työ, ei nyt mikään lemppari mutta menköön.

Olen myös tehnyt uuden aluevaltauksen: sain opetustöitä! Vaatteiden tuunausworkshopista on vielä toinen kerta jäljellä ja ajattelin, että kerron siitä sitten erikseen vielä. Tein ohjeistuksia kurssia varten, muutamia helppoja ohjeita miten T-paitoja saa tuunattua. 

Näidän lisäksi luvassa myös extraduunia vanhassa duunipaikassa ja kesällä sitten viimeistään kesätöitä. Huhh. Mutta kivaahan tämä on ja tykkää siitä että on kaikkea vähän niin kuin tulossa ja työn alla. Koitan raportoida sitten taas lisää proggiksista kun ne etenevät.

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Jee, proggiksia!

Mulla on muuten joku tuhat vuotta ollut mielessä, että voisin hyvin antaa sulle joitain ompeluprojekteja, koska en itse oo ommellut kohta kahteen vuoteen enkä näemmä saa aikaseksi aloittaa. Kankaita sen sijaan löytyisi. :D Ja tietysti mieluusti antaa homman sellaiselle, joka oikeasti osaa (koska mä en osaa tehdä mitään ilman kaavoja, enkä sitten tietysti myöskään OSAA tehdä niitä kaavoja..).

Mutta katsellaan mitä oikeasti haluaisin, tai tarvisin, ja jos sulla vaan on aikaa ja halua niin palaan astialle. :) Tsemppiä nykyisiin projekteihin!

blandad. kirjoitti...

Mä palailen sulle sit asiaan, kun nää nykyiset tulee hoidetuksi. Ainahan mua kaikenlainen puuhailu kiinnostaa, voidaan sit miettiä että mitä tehtäis...