19.3.2012

Thank you

 Aina välillä sitä tulee mietittyä tämän bloggaamisen mielekkyyttä ja omaa blogia itsessään. Tykkään tästä ja nyt tälle on myös aikaa, mutta välillä tuntuu että pitäisi koko ajan pyrkiä olemaan suositumpi, parempi, isompi, tehokkaampi, nopeampi. Pitäisi uudistua. Ja omaa naamaa pitäisi näyttää (ei juma) ja mielellään avata koko elämä, kaveripiiri, parisuhde ja salaisuudet. Hmm. Ja sit kuitenkin täälläkin joku aina välillä käy, lukee ja joskus jotain kommentoi. Että ihan hyvä niinku näinkin. Ihanan Dekomekon Kirsi antoi blogille tunnustuksen.

 Ja sitten vielä Johanna Photo Diaries -blogista luonnehti blogiani ehkä paremmin kuin minä itse: "Asiaa laidasta laitaan: muotia, sisustusta, kirppislöytöjä, tätä päivää. Tykkään!" Minäkin tykkään, kiitos teille! Ihan pelkillä kiitoksilla ei tästä nyt päästä, vaan pitäisi kertoa itsestään 7 satunnaista faktaa:

* Olen ristiriitaisuuksien nainen: olen ujo, mutta myös rohkea. Olen usein hiljaa, mutta kun puhun, puhun kovaa. Olen kyyninen, pessimistinen ja äreä mörökölli, mutta myös empaattinen tunne-eläjä, joka itkee onnesta myös toisten puolesta. Vihaan romanttisia komedioita, mutta rakastan ruusuja, pitsejä, vaaleanpunaista ja kaikkea ihanaa. Epäuskoinen, mutta aina toiveikas. Kärsimätön, mutta en luovuta. Yhtenä hetkenä täynnä iloa, hetken päästä kuin myrskytuuli. Ja sitten taas jotain ihan muuta.
* Olen onnellisimmillani aamu(päivä)tuimaan, kahvikuppi kädessä ja kissa kehräämässä sylissä. Silloin unohtuu kaikki murheet ja surut ja hetki on vain siinä.
* En ole oikein koskaan sopinut mihinkään ryhmään, siis tyylillisesti. En näytä ulkoisesti niiltä asioilta, mitä voin olla sisältä. En myöskään halua että minua määritellään johonki tiettyyn ryhmään, koska en sitä ole.
* Rakastan dokkareita tavallisten ihmisten elämästä. 74-vuotias Pirkko-Liisa Kainuusta on kiinnostavampi  henkilö kuin miljonääriäiti.
* Yksi mahtavimmista kokemuksista elämässäni on ollut Oriveden opiston kuvislinjalla vietetty lukuvuosi 2000-2001. Opin huimasti kuvallisesta ilmaisusta, sain elinikäisiä ystäviä ja päädyin lopulta opiskelemaan Rovaniemellekin juuri opistokamujen ansiosta. Ja miten voisin ikinä unohtaa lopulta hengaamista ateljeetiloissa, aamupalalla olleita tuoreita sämpylöitä ja torstaisia darra/hernekeittopäiviä, luomisen tuskaa ja naurukohtauksia. Good times.
* En uskonut, että päätyisin yhteen lyhyen miehen kanssa jolla on huono musiikkimaku ja kyseenalainen tyylitaju. Mutta silti se on maailman ihanin tyyppi.
* Teininä päätin, että en todellakaan halua asua omakotitalossa ja elää sellaista sovinnaista "normaalia" perhe-elämää. Päätös on pitänyt ja elämäni tulee tuskin koskaan olemaan ihan täysin tavanomaisten normien mukaista. Kippis sille!

Emmä tiiä kenelle antaisin näitä eteenpäin, niin moni blogi on hyvä omalla tavallaan!

6 kommenttia:

June kirjoitti...

Oon ihan samanlainen kuin ykköskohta! Jotenkin sitä on välillä niin mustavalkoinen, ja välillä taas niin diplomaattinen että ihan hirvittää. Ja ihan kaikkea siltä väliltä, ääripäitä.

Ja kutoskohta, awwww. <3

Niin ja onnea tunnustuksista, ansaitset ne! ^___^

Anonyymi kirjoitti...

Oisit kirjottanut enemmänkin tunnustuksia, nää oli mielenkiintoisia! Ja olen samaa mieltä dokkareista tavallisten ihmisten elämästä.

blandad. kirjoitti...

June: hurraa me, joista ei niin vain otetakaan selvää! Ja kutoskohtaan viitaten, herra on kyl välillä myös maailman ärsyin, hehhehh!

Kiitos, sä ansaitset myös!

Anonyymi: haha, itsestään puhuminen ei ole mitenkään vaikeaa :D

Peps kirjoitti...

Oon lukenu vähän huonosti blogeja viime aikoina ja nyt luin kerralla sun monta postausta ja tuli ikävä! Täytyy tosiaan ens viikolla koittaa nähdä. Ois hienoo jos saatais järkättäyä aamupäivätreffit, koska aamupäivät on kans mun lempihetkiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasti blogista - vaatetusalan ihmisenä tykkään sun teksteistä, niissä on hyviä oivalluksia ja pohdintaa.
Sulla on oma kiva tyyli ja oma linja, etkä kosiskele lukijoiden suosiota. Jatka samaan malliin!

blandad. kirjoitti...

anonyymi: Kiitos, aina lämmittää mieltä kuulla että se mitä yritän välittää eteenpäin myös välittyy eteenpäin. Lukijoistani tykkään, mutta kosiskelut jätetään muille. Joku tykkää, toinen ei. Simple as that.