16.4.2012

500:n euron haaste

Vihreästä talosta napattu haaste eli mitä shoppailisin viissatasella, jos sellaisen nyt saisin?

Vastaus on helppo, toteuttaisin pitkäaikaisin toiveen kunnon kamerasta. Viidellä sadalla saisin varmasti hyvän peruskameran.
Yksi vaihtoehto voisi olla vaikkapa Verkkokauppa.comista bongattu Nikon D3100, hinta 429,90€, joka vaikuttaa nopeasti tarkasteltuna hyvältä peruskameralta. En kaipaisi ainakaan aluksi ihmeempiä, lisää syväterävyyttä ja valoherkkyyttä, nämä kun loistavat poissaolollaan pari vuotta vanhassa pokkarikamerassani. Ylijäävällä osuudella voisi hankkia muistikortin ja/tai jalustan ja hankinnan kunniaksi hyvät kahvit.

Myönnettäköön, että elämässäni on iso ja syvä paremman kameran kokoinen aukko. Bloggaaminen huonolla kuvamatskulla harmittaa joka ikinen kerta ja tunnen taas olevani samassa tilanteessa kuin 1990-luvun lopulla: kaikilla oli kännykät ja mulla ei. Haluaisin kameran myös tuotekuvien ottamista varten ja arkipäivän hetkien tallentamiseen.  Blogimaailma tuntuu vääristävän tilannetta entisestään, kun teinitkin bloggaavat järkkärit ojossa. Ja sitten nämä mahtavat kommentit "Kiitos äiti ja isä kun ostitte mulle uuden kameran, eihän kukaan voi blogata huonolla kameralla". Surkuhupaisinta ovat kuitenkin bloggarit, jotka eivät tunnu edes osaavan käyttää hienoja ja kalliita kameroitaan... No, ainakin oman kameran kapasiteetti tulee hyödynnettyä kokonaisuudessaan ja parin viime vuoden aikana olen oppinut enemmän valokuvaamisesta kuin koskaan.

Ehkäpä tämäkin toive toteutuu vielä.

1 kommentti:

June kirjoitti...

Toivottavasti saat toiveesi toteutettua! :)

Mä haaveilen itsekin uudesta rungosta, god knows why.. Menee varmasti vähintään loppuvuoteen, mutta jos siinä vaiheessa vielä oot kameraa vailla, niin mun nykyinen (Nikon D3000 + lähes käyttämätön kittiputki) olisi sitten vapaa. :)