3.4.2012

Estel

Taannoisten ID-kemujen goodiebagissa oli 20€ alennuslipuke Brandos.fi kenkäkauppaan. Blogeistahan nettikauppa on tuttu, mutta mitään kokemusta siitä ei ollut. Alennus oli kuitenkin hyvä ja ajattelin että se kannattaisi hyödyntää. Itsehän olen kenkien suhteen minimalisti: pärjään mainiosti muutamalla hyvällä parilla. Kiilakorot ja avokkaat houkuttelivat, mutta sitten mietin millaisia tarvitsisin oikeasti: perusmallisia kenkiä, joita voi käyttää housujen ja mekkojen kanssa. Parin viikon päästä on tiedossa työviikko, jolloin mukaville ja siisteille kengille tulee myös käyttöä.
Jadajadajada. Pistin siis tilaukseen Vagabondin Estelit.

Estel on malliltaan tuollainen nahkainen perustennari. Tiheä nauhoitus ja hopeiset sirkat/nauharenkaat/whateva tuovat vähän lisää "näköä" ja yleisilme on kuitenkin tyttömäinen. Koko oli sopiva, olen aiemmin tykännyt Vagabondin kengistä laadullisesti, kenkien nahka on yllättävän pehmeää ja ne tuntuvat jaloissa tossuilta. Odotukset ovat siis korkealla. Tulkoon kevät!

(Brandoksesta jäi positiiviset fiilarit. Toimitus oli nopeaa ja lähettelivät sähköpostia myös siinä vaiheessa kun tilaus oli toimitettu. Toimitusajaksi luvattiin 6-7 päivää ja tilaukseni taisi tulla noin neljässä päivässä. Normihinta 65€ on hieman edullisempi kuin esim. Vagabondin omassa nettikaupassa, Brandokselta sai ilmaiset postitus- ja palautuskulut.)

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Mulla taitaa olla samat! Pinkkeinä. Ongelmana vaan se, että kärjistä on pohjat lähteneet vähän irti. :/ Liikaa sateessa kävelyä ilmeisesti.. Pitäisi kiikuttaa suutarille. Muuten just ihanan pehmeät tossukat. <3

blandad. kirjoitti...

Joo mä muistankin ne! Oi nekin ois varmasti aikas ihkut. Tuskin nämä mitkään ikuisuuskengät on, mutta toivottavasti kestävät pidempään kuin esim. mun viime keväänä ostamat halpistennarit, jotka kävelin kuukaudessa ihan puhki :(