12.4.2012

Kevätjuttuja

Tänään on ollut ihanan rauhallinen (aamu)päivä, kera ison kahvikupin, hyvän kirjan ja netissä surffailun myötä. Viikon verran kiireitä ja stressijuttuja, asioiden hoitamista, ne polttarit ja niiden jälkitila sekä pikavisiitti maaseudulle.
 Sarjassamme "lisää jännittäviä vahinko-otoksia".  Mutta ymmärrätte kontrastin, neonvaloista maaseudun rauhaan ja takaisin.

 Tyttäret pääsivät maanantaina ensimmäistä kertaa ulos tänä vuonna, jos ei sitä lasketa että tuo musta yksilö karkasi ulos jo sunnuntaiaamuna...

Maastoon sulautuva ei taas tykännyt ulkoilusta yhtään, note to self. Ainakin pörröturkki tuulettui kunnolla!

Maanantaina palasimme takaisin kaupunkiin ja tiistaina pitikin käydä taas kerran verotoimistossa ja työkkärissä. Tosin ensimmäisessä jonotin lähemmäs pari tuntia, joten ihan pikavisitti siitä ei tullut. Ensi viikon olenkin taas töissä kaiken muun ohella...odotan innolla aamukuuden työvuoroja! Oikeasti on tosi kiva mennä taas kerran tuttuun paikkaan töihin.
Tiistaina ehdin pikaisesti fiilistellä kauppojen kevätasustevalikoimia.
 Aleksi 13 on yleensä varma valinta, siellä on kivoja ja ajankohtaisia laukkuja. Ihastuin kovasti tuohon O.i.s-malliston pieneen putkimaiseen laukkuun, jonka pinta on koripunosmainen. Se on hauska "kesäkassi" vaikkei sen sisään mahdu kuin olennaiset tavarat. Sitä voi kantaa käsikahvasta tai olkahihnasta. Laukussa on ihana vintagefiilis ja se näyttäisi tosi kivalta kukkamekkojen kanssa. Tämä menee ehdottomaan tarveharkintaan.

Aleksilla fiilistelin myös näitä Vagabondin keltsuja mokkaisia rusettiballeriinoja. Vietin kesät 2004 ja 2005 lähes identtisissä keltaisissa baltsuissa ja niistä jäi jotenkin mahtava kesäkenkäfiilis... mietin olisiko nyt taas keltsujen kesäballeriinojen aika...

Stockan ikkunasta bongattu Ugg Australian nahkainen veska on kiva. Hinta oli omalle kukkarolle vähän mahdoton, mutta voisin kuvitella että tuo on ihanan pehmeää nahkaa. Tykkään myös tuosta nahkapalojen yhtymäkohtien muodostamasta graafisesta ilmeestä, siinäkin on mukavat vintagevibat. Kenkien takaa kurkistelee toinen, samaa sarjaa oleva clutch. Kengät ovat tosi kivat, en kyllä huomannut katsoa niiden merkkiä tai hintaa.

Tykkäsin myös Mangon mokkanahkaisesta hapsulaukusta. Ihana hippikassi.

Uusista asusteista puheenollen, minulla kävi loistava tuuri kun voitin MISSIO(N) -blogin arvonnasta omavalintaiset korvikset!
Ihastuin alunperinkin juuri näihin puna-valkoraidallisiin, sydänhelmikorviksiin. Ovat samalla kivasti retrohenkiset ja niistä tulee jotenkin sirkusmaiset fiilikset...
Korvikset pääsivät heti käyttöön, kun kävin eilen allekirjoittamassa työsopparin. Kaveriksi puin punavalkoisen ruutupaidan. Ja kyllä, pöytäliina ja paita ovat samanlaista gingham-ruutukuosia, more is more! Korvikset ovat bloggaajakollega Desthean omaa Planet Star-mallistoa, jota voi kätevästi shopauttaa täältä

Nyt ulos ja ompelukoneneulojen ostoon.

Ei kommentteja: