23.4.2012

Marjaonnea ja kissanpäiviä Polkka Jamin tapaan

Pistin vähän aikaa sitten minitilauksen menemään Polkka Jamin verkkokauppaan. Polkka Jam sykähdyttää suuresti ja ehdottomasti yksi kiinnostavimmista ilmiöistä tällä hetkellä. Polkka Jamin graafinen kuvasto on ihanasti retromodernia, viehättävän nostalgista muttei kuitenkaan liian söpöilevää eikä alleviivatun vintagea. Ihastelin kovasti julisteita, mutta totesin että haluan vähän miettiä mikä sopisi omaan kotiin ja tilasin lempparini korttien muodossa. 

Tilaus saapui luokseni vain muutamassa päivässä ja ah niin somasti pakattuna. Tuli mieleeni vanhat ajat, kun harrastin kirjeenvaihtoa... oiiii.

 Olen lapsesta asti fanittanut viinimarjamehua. Marjat poimittiin omasta pihasta ja äiti keitteli ulkona irtolevyllä olevalla Mehumaijalla niistä mehua. Marjaonni-sarjan Mehumaija -kortti onkin siitä aivan loistava, että se kuvaa täydellisesti tuota salatieteeltä tuntuvaa prosessia. Ja sitten vielä nuo ihanat mehupullot Punainen ja musta -kortissa.
En osannut päättää minkä kissakorteista haluaisin, kunnes havaitsin loistavan Kissanpäivät -korttisetin.

 Setissä on kuusi A6-kokoista, Suomessa kierrätyskartongille painettua korttia: Kakluuni, Pönttöuuni ja Hella -kortit kahtena eri värityksenä. Tykkään!!!!! Pitää ehkä vielä hankkia samat kortit pastellisävyissä...
Tilaukseeni oli laitettu pari extrakorttia, miten ihanaa! Isot plussat siis Polkka Jamin verkkopuodille, tilaan taatusti toistekin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

on kyllä tosi ihania kortteja!

PiHi kirjoitti...

On ihania! Ikävää, ettei kaupassa ole enää kuin pastellisävyisiä kortteja :´( Noi punamustat ois ollut niiin hienoja.

blandad. kirjoitti...

Punamustat kissanpäiväkortit kuului tuohon settiin, en siis niitä itse valinnut. Kannattaa pistää siis vain tilaus menemään, eiköhän sieltä tule punamustia kortteja anyway!