30.4.2012

Naamioitunut leidi harlekiinikuosissaan

Aika harvoin tulee fiilis, että haluan ehdottomasti saada jotain sellaista mitä kaverillakin on. Olin kuitenkin taannoin tupareissa, joihin oli tuotu aivan hillittömän hauska lahja ja tuli sellainen "määkin haluan!" fiilis. 

 Viehkeästi naamioitunut leidi, joka onkin samalla kahvipurkki, kuuluu vastikään Suomeen rantautuneen Tiger-kaupan valikoimiin. En tiedä mikä tässä purkissa on se juttu, mutta jotenkin vaan niin hauska esine. Tiger on muuten hämmentävästä nimestään huolimatta hassu lifestyle-puoti, sen valikoimiin kuuluu kaikenlaista pientä kodintarviketta astioista koriste-esineisiin ja leluista vanulappuihin sekä paperilehtiöistä kuivahedelmiin. Tuotteet ovat somia ja trendikkäitä ja hinnat ovat erittäin edulliset, 1-5€.

 Kahvipurkin lusikalle on oma paikkansa sen kyljessä ja varsiosa napsahtaa magneetilla kiinni. Yllätyin miten purkin kansi onkin muovia eikä kivitavaraa, niinkuin muu purkki. Hintaa tällä oli 5€.

Ostin myös pallokuosista serpentiiniä ja isoja, värikkäitä ilmapalloja. Muutakin hauskaa karnevaali ja juhlasälää oli tarjolla, mutta tässähän ne tärkeimmät.

Iloista vappua kaikille! Olkaahan ihmisiksi!

3 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Vitsi miten hauska! Pitääki ehkä lähtee pyörähtää Tigerissa ennen iltaa.:)

blandad. kirjoitti...

kannattaa poiketa ;)

Peps kirjoitti...

Toi on kyl magee. Tossaki on vähän sellasta munamaisuutta, mikä tunnetusti vetoaa suhun!