5.4.2012

Pian se tapahtuu!

Heräsin keskiviikkona siihen, että nenästä valui räkää. Hittolainen, nyt taas joku flunssa. Oon yrittäny tsemppailla ja puuhailla kaikkee, mut kuitenkin jaksoin vain jumitella. Ihana tunne kun hommat kasaantuu!

 Laitoin salakavalasti Polka Jam -postikortin jääkaapin oveen, kun "ois kiva ettei jääkaapin ovessa olis mitään ylimääräistä"-tyyppi keskittyi jalkapallon katseluun. Lätkäsin myös tuon "Pian se tapahtuu"-sloganin, josko se vaikka tsemppaisi elämässä eteenpäin. Sori, mut jääkaapin ovi on loistava inspistaulu, siitä nyt ei päästä mihinkään. Sitä paitsi tykkään edelleen ihan hirveesti noista Habitatin magneeteista, niissä on just parhaita juttuja eli kissoja ja mäyräkoiria.

 Kävin maanantaina Käpylässä. On tuo puutaloalue vaan niin kaunis paikka, tosin lunta ei ois tarvinnu tulla lisää...

 Käpylässä asustelee myös tuollainen kanikaveri, ihan loistotyyppi! Se vähän lepäili matolla että jaksoi sitten taas pomputella pitkin kämppää. Kuvan räsymatto on kans aika hieno, hyvät värit!

Olen hankkimassa tässä jossain vaiheessa uutta ompelukonetta. Nykyinen on oikeastaan äitini, eikä meistä kumpikaan tykkää koko koneesta. Hyvin kuvaavaa on, että kaverini kysyi tässä taannoin "Eikö sulla ollu valkonen ompelukone?" Kyllä, se oli valkoinen, mutta on ilmeisesti tässä muutaman viime vuoden ajan kellastunut ja pahasti! Ompeluihmiset, ehdotelkaa ihmeessä hyvää kotikonetta! Harkinnassa nyt joko Singer tai Janome, haluan hyvän, mutta simppelin koneen. Teollisuuskone ei tule kysymykseen tilanpuutteen vuoksi.

 Yksi työn alla olevista projekteista. Tästä tulee toivottavasti jotain ihanaa...

Ja oma tuunaushomma, joka pitäisi vielä tehdä. Raitapaita on ostettu Uffilta ja lyhyt, joten pidennän sitä mustalla resorineuloksella.

Mä taidan mennä moikkaan näitä...
Visingsborg-lakanat, Ellos.fi
Mietin kuukauden verran, että tilaanko kuvan lakanat Ellokselta. Kehitin niistä jo pienen pakkomielteen ja voi pojat sitä riemua kun nämä rantautuivat kotiin. Aivan törkeen ihanat, myös käytössä! (jännitin että mitä tuo maskuliini sanoo näistä, öh über-feminiinisistä lakanoista: eipä mitään, nauroi vain!)

Ei kommentteja: