25.4.2012

Pretty basics

Viime viikko oli superhektinen. Varhaiset aamuvuorot ja kiireen täyttämät työpäivät, plus nopeasti kasaantuvat univelat veivät voimia ja sitten vielä yritin juhlia ystävän häitäkin. Sunnuntaina olin aika poikki, vaikka töissä oli kaikesta järkyttävästä kiireestä huolimatta kivaakin. Yritän myös orientoitua omiin proggiksiini, taas kerran.

Kävin tekemässä hieman taustatutkimusta yhteen juttuun vaatekaupassa ja nappasin tapani mukaan parit kevät/kesämallistojen katalogit mukaan. Ihastuin kovasti Marc O'Polon  spring/summer 2012 katalogin raikkaaseen ja vähäeleisiin fiilikseen. Tältä minusta tuntuu nyt ja näin haluaisin pukeutua:Monet katalogit ja lookbookit saa nykyään selattua ihan netistäkin, mutta tykkään silti kerätä näitä paperiversioita kaupoista. Kaikista hienoimpia säilytän vuosikausia, toisista kerään vain kuvamatskua kollaaseihin ja moodboardeihin. On kiva jättää tälläinen katalogi jostain kivasta kohtaa auki pöydälle ja inspiroitua kuvien olemassaolosta. Hypistelen myös paperilaatuja ja tutkin painoteknisiä juttuja - edes jotain jäänyt mieleen graafisen suunnittelun sivuaineopinnoista.
Näistä Marc O'Polon katalogikuvien vaatteista huolisin omaan vaatekaappiini naistenvaatteista kaiken ja miestenvaatteista raidallisen t-paidan ja punaiset shortsit. Mietin myös miten fressin pelkistettyjä tuotekuvat ovat, niistä tulee fiilis että nämä jutut tarvitset, mutta voit tehdä niistä omiasi muiden vaatteiden ja asusteiden avulla.
No jos taas sais valita vaan yhden niin olishan se tuo Liberty-kankainen kukkamekko.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Liberty-kankainen mekko näyttää ihan Samujilta?

Ku sais meidän miehelle punaset shortsit jalkaan niin avot.

blandad. kirjoitti...

Joo sama homma noiden shortsien suhteen, kun ne sais miehelle jalkaan niin kyllä kelpais esitellä. Raitapaitaa ja -neuletakki kun löytyy jo.

Mustikkakuosinen mekko taitaa tosiaan olla kankaansa osalta samaa kuin Samujin Liberty-mekot. Itse ottaisin tuon kirjavamman yksilön, vaikka toki mustikkakuosikin on jees.