17.4.2012

Red for head, pink for body

Maaliskuun lopulla huhtikuuni oli aikataulutettu aika pitkälle ja ahdistelin jo valmiiksi kaikkea sitä kiirettä, mitä tuleman pitää. Yksi proggis siirtyi myöhemmäksi, toinen hyllytettiin, joten yhtäkkiä I haven given the gift of time. Koitan rentoutua ja valmistautua henkisesti ja fyysisesti seuraavien päivien aamuvuoroihin ja työhässäkkään.
Ja tässä samalla voin vähän jutella muutamasta kivasta kosmetiikkajutusta.

 Blogeissa on tänä keväänä hehkuteltu värjääviä hiusnaamioita. Uuden vuoden tienoilla sävytin tukkaani punaiseksi ja hetken aikaa tummanpunaisena hehkuva väri oli ihana, kunnes se peseytyi pois. Maaliskuussa värjäsin muutamia tehosteraitoja dont' try this at home-metodilla*: tein raidat värinpoistona blondiraita-aineilla, eli en antanut väriaineen vaikuttaa loppuun asti (blondiin) vaan tarkoituksellisesti jätin homman siihen punertavaan välivaiheeseen. Lopputulos oli riskaabeli mutta aivan ihana. Kunnes jonkun ajan kuluttua raidat haalistuivat pesujen kautta ja tukasta tuli kuivempi... jep. Joten, ei liene yllätys että värjäävä hiusnaamio kuulosti ratkaisulta ongelmaani. Ja ratkaisu tuotiin eteeni Sokoksella, jossa KC Professionalin Color Mask sävyttävää ja korjaavaa hoitotuotetta myydään 40ml testipakkausten muodossa. Mikä loistava idea ja edullinen hinta (3,90€) kokeilla tuotetta!
Sävyjä oli muutamia ja valitsin testiin punaisen, Pepperin. Tuote levitetään puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Itse pidensin vaikutusaikaa varttiin. Lopputulos oli kivan kiiltävä ja pehmeä tukka, punertavalla sävyllä. Tosin arvioin ettei (puoli)pitkä ja ei-niin-tuuhea tukkani tarvitse koko pakkausta kerralla, mutta jälkeenpäin ajatellen olisin voinut käyttää koko satsin paremman tuloksen saavuttamiseksi. Jäin kaipaamaan hieman pehmeämpää punasävyä, mutta ratkaisu voisi olla sekoittamalla mieleinen sävy kahdesta tai kolmesta muusta sävystä. Kätevää! Tykkäsin tuotteesta kovasti, selkeästi parempi vaihtoehto kuin jatkuva hiusten värjääminen.
(* tarkennuksena sanottakoon, että olen rohkea ja kohtalaisen kokenut kotikampaaja. Tiedän miten oma tukkani toimii ja käyttäytyy, mutta kaikille en voi tätä suositella)


Olen bongannut blogeista myös ainakin Sokokselta saatavan I love... sarjan. Ihastuin ikihyviksi vadelma ja karhunvatukka -vartalovoihin (mikä ihana tuoksu ja paksu, mutta nopeasti imeytyvä koostumus!), joten hankin saman sarjan suihkugeelin. Molemmat ovat hyviä ja edullisia (4,90-5,90€) perustuotteita ja tuoksuvat aivan ihanalle. Vartaloi näyttää myös ihanasti mansikkarahkalle..... nams.
Pidän myös näiden tuotteiden selkeästä graafisesta ilmeestä. Joskus vähemmän on todellakin enemmän.

2 kommenttia:

Chenille kirjoitti...

Itse olen myös kokeillut tuota naamiota ja tykkään kovasti. Kivan punaista hehkua saa takaisin.

blandad. kirjoitti...

Jep, tykkäsin kyllä tuosta naamiosta. Hellävaraisempi vaihtoehto kuin värjääminen.