8.6.2012

I'll take you there1970-lukulainen roadtrip tuotuna vuoteen 2012. Seepiasävyt, isot ja pehmeät kiharat ja perusvaatteiden kaunis yksinkertaisuus. Veikkaanpa 70's chic'n olevan entisestään kasvava trendi, sen verran  hyvältä se taas tuntuu ja näyttää. Äkkiseltään ei uskoisi, että kyseessä on Cosmopolitan lehden editoriaali, mutta ilmeisesti Australiassa Cosmo-tyttö voi näyttää myös näin tyylikkäältä. 

kuvat: Cosmopolitan Australia July 2012/ Steven Chee via Fashion gone rogue.com
tyyli: Charlotte Stocksdale
malli: Lise Olsen 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä noiden kauniiden kuvien joukossa on kaksi todella inhottavaa kuvaa. Ensimmäinen ja toiseksi viimeinen, sillä molemmissa näkyy mallin anorektisuus. Sääret ovat niin olemattomat, ettei niissä ole minkäänlaisia muotoja. Vain luuta ja nahkaa. Jotenkin vielä tajuan sen, että mallien halutaan olevan laihoja, mutta rajansa kaikella. Tästä typykästä olisi pitänyt ottaa vain sellaisia kuvia, joissa jalat eivät olisi se kohta, johon katse ensimmäiseksi kiinnittyy. Sori vaan tämä päivän avautuminen.

blandad. kirjoitti...

Eipä se mitään, avautuminen on aina paikallaan. Myönnän, että enpä tullut katsoneeksi mallin kroppaa sen tarkemmin kun keskityin vain kokonaisuuteen... ekasta kuvasta en itsekään tykkää koska mallin "kankku" näyttää tosiaan kovin luisevalta,ja stailaus ei miellytä, mutta ajattelin että se on hyvä laittaa siksi, että kyseessä on lehdessä ilmestynyt kuvasarja. On kyllä harmillista, että iso osa malleista on vaan niin jäätävän laihoja, soisin kyllä tähän jonkunlaista muutosta... ehkä vähitellen. Vastikään näin jonkun jutun plussakokoisesta uima-asumallistosta, jossa malleina olivat oikeasti plussakokoiset naiset... taisi olla joku blogi, jossa kirjoittaja kommentoi "kyllähän nämä [mallit] aluksi näyttävät vähän hassuille". Mitä hassua siinä on, jos plussakokoiset esittelevät plussamallistoa? Emmä tiiä, ikuinen vaikeuskysymyshän tämä mallihomma on... olisi aika mahtavaa, jos jonain päivänä pystyttäisiin katsomaan ihmistä pelkän ulkokuoren taakse, oli sitten laihempi tai lihavampi.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä jäätävän laiha malli. Meni maku koko kuvista. :( Mutta sun blogi on kiva!