31.8.2012

11

Laura heitti tuossa taannoin kysymyshaasteella... ja minähän vastailen:

1.No kun se nyt puheeksi tuli, niin jos sää oisit muki niin mikä sää oisit? (Kuvalinkki ois kiva)
No mää olisin Rörstandin "Mademoiselle Oiseau"-muki. Siinä omissa ajatuksissaan oleva, hieman suttuinen naishahmo hengaa sulka päässä mustan kissan kanssa. Mukin muoto on kaunis ja koko tarpeeksi iso aamukahville. 

2.Joulu vai juhannus?
Molemmissa on puolensa ja omat kivat ominaisuutensa. Sanotaanko silti, että vaikka Joulu, koska se tuo helpotusta pimeän vuodenajan keskelle.

3.Ajattelitko aloittaa uutta/elvyttää jotain vanhaa harrastusta tänä syksynä?
En ole ajatellut asiaa... liikuntaa pitää harrastaa enemmän.

4.Mitä teet työksesi? Pidätkö siitä?
Pätkätöitä, viimeksi toimistotöitä virastossa, mutta ensi kuussa olen taas aika vapaalla. On oikeasti tosi raskasta olla koko ajan "between two jobs"... työttömyyttä kun voi jatkua pitkäänkin. Omat projektit pitävät pään kasassa, mutta jonkinlaista rytmittävää vakkariduunia kaipaisi niin mieli kuin kukkarokin.

5.Minne lähtisit reissuun maaliskuussa jos matkassa on kaksi alle 4-vuotiasta ja reissun pituus mahdollisesti viikon tai alle pituinen?
Oh dear... mummolaan? Hahah, en osaa sanoa kun en tiedä millaista on matkustaa lasten kanssa. Viikko tai alle on kuitenkin lyhyt aika, joten en haluaisi tuhlata aikaa matkustamiseen enempää kuin on tarvis. Riippuisi paljon fiiliksestä, joku karsea turistirysä voisi olla kätevä kohde jos kaipaa aurinkoa ja rentoutumista. Kaupunkikohteista heitetään vaikka Kööpenhamina värikkäinen taloineen ja tivoleineen.

6.Mikä oli parasta tässä kesässä?
Tämä kesä ei todellakaan nouse suosikkikesien joukkoon, kesä 2012 jää mieleeni hieman ankeana, sateisena ja turhauttavana kesänä.Mutta monta hyvääkin juttua on tapahtunut, joten siinä mielessä ihan hyvä kesä oli.

7.Minne veisit minut, jos tulisin vierailulle kotikaupunkiisi? 
Hmm... mahdollisuuksia on monia... jos unohdetaan kaikki "perinteiset" Helsinki-kohteet, voisimme mennä vaikka Kulosaareen kävelemään ja ihastelemaan kauniita taloja. Sen jälkeen voisi ottaa metron itään tai länteen ja käydä syömässä jossain kivassa paikassa. Tai sitten voisimme mennä Töölööseen pyörimään, sinne on ilmestynyt kivoja kuppiloita ja vintagekauppoja, joissa haluaisin käydä. Ja Linnunlauluun vievälle sillalle (se joka menee ratakiskojen ylitse), sinne veisin ihailemaan huikeita näkymiä.

8.Kuinka monta suomalaista vaatetusalan yritystä/tuotemerkkiä osaat nimetä? Mikä niistä on suosikkisi?
Marimekko, Nanso, Ivana Helsinki, Turo Tailor, Miun, R/H, Minni feat. Ronya, Seppälä, Luhta, Jesper Junior, Pola, Your Face, Ril's, Voglia, Finnwear, Samuji, Globe Hope, Hanna Sarén, Katri/n, Camilla Mikama, Riivari, Poola Kataryana, MOIMOI, Joutsen, Annikki Karvinen, Ilona Pelli, Halti, R-Collection, Laitinen, Tiia Vanhatapio, Sanna Hopiavuori, Thyra Therman, Makia, CTRL... Omia tuotemerkkejä on niin Stockmannilla, Sok:lla kuin Keskollakin ja jätin laskuista pois enimmäkseen asusteistaan tutut tekijät...
Suosikkeja on kyllä monia, näistä varmaankin Ivana Helsinki.

9. Suosikkikaupunkisi? Miksi?
Suomessa Helsinki, olen kotiutunut tänne niin hyvin, etten välillä kaipaa mihinkään muualle. Ulkomailla olen ollut niin vähän, mutta Pariisista pidin aivan valtavasti. Pariisi on kaunis, monitasoinen ja -muotoinen paikka, jossa on kulttuuria moneen lähtöön. Pidin myös siitä, että Pariisissa historia on niin vahvasti läsnä. 

10.Kävitkö kesän aikana festareilla/keikoilla/konserteissa? Mikä oli paras? 
Pienillä festareilla kyllä... mutta en keikoilla tai konserteissa.

11.Mikä on parasta elämässäsi juuri nyt?
Yritän nauttia juuri tästä hetkestä. Monta asiaa on loksahtanut kohdalleen, mutta monta mutkistavaakin juttua on vielä edessä. Juuri nyt nautin kahvikupposesta, kissojen seurasta ja siitä että ei ole kiire mihinkään.

Ja sitten se tylsä osuus: en jaksa haastaa ketään! Mutta halutessaan joku voi napata haasteen itselleen ja vastailla vaikkapa seuraaviin kysymyksiin:

1. Selvitytymisvinkkisi syksyä varten?
2. Pidätkö saunomisesta?
3. Suosikkituoksusi (hajusteita ja hajuvesiä ei lasketa!)?
4. Suosikkivaatteesi ja mikä siitä tekee lempparisi?
5. Virkkaus vai neulominen?
6. mikä näistä olisit ja miksi (valitse yksi): keltainen-punainen-vihreä?
7. karjalanpiirakka-lihapiirakka-pasteija?
8.keittiö-olohuone-kylppäri?
9. 1950-, 1960-, vai 1970-luku?
10.naakka-harakka-varis?
11.kenestä tykkäät (PAKKO KERTOO!)

Ei kommentteja: