14.8.2012

Häissä

Lauantaina matkasimme opiskelukaverini häihin Etelä-Pohjanmaalle.  

Kävimme kahvilalla Frantsilan Kehäkukassa Hämeenkyrössä. Olen käynyt Frantsilassa vuosia aiemmin, yhtä viehättävä paikka edelleenkin.

Tyylikäs naistenhuone

Kahvilan yhteydessä on myymälä, josta saa ostaa Frantsilan luonnonkosmetiikkaa ja muitakin luomutuotteita. Frantsilan pakkausgrafiikat ovat kyllä suloisia. Fiilistelin erityisesti ruusuisia tuotteita, niissä oli ihanan ruusuinen tuoksu ja hyvä koostumus. 

Pieni pysähdys Seinäjoella, jossa päädyimme hetkeksi somaan hippipuutarhaan ja tapasimme kauniin kissakaverin.

Kauhavan kirkko oli arkkitehtuuriltaan kaunis.Juhlapaikkana toimi nuorisoseurantalo, joka oli koristeltu erittäin kauniisti ja hääparin näköisesti. Pienillä yksityiskohdilla luodaan tunnelmaa, mutta ne tosiaankin merkitsevät.

Nuorisoseurantalon omaan irtaimistoon kuului myös kaikenlaista vanhaa, kuten kuvan kalevalaisaiheinen ryijy. Aika huikea sanoisin! Ottaisin tällaisen ehdottomasti omaan kotiin :D


Häät olivat tunnelmalliset, kauniit ja leppoisat. Morsian oli häikäisevän kaunis, sulhanen komea, vieraat onnellisia, tarjoilut hyviä ja mikä parasta, sain nähdä taas pitkästä aikaa monta ihanaa opiskeluaikaista ystävää, joita onkin ollut ikävä. Onneksi ne jutut aina jatkuvat siitä mihin ovat vuosia sitten jääneet.
Ja kyllä, oman juhlamekon kanssa tuli tälläkin kertaa ihan mahdoton kiire ja stressi. Mutta esitelläänpä se toisella kertaa.
Sunnuntaina matkattiinkin jo takaisin Helsinkiin... hieman raskastahan tuollainen viikonloppureissaaminen on, mutta kyllähän se kannatti, vaikka väsymys olikin melkoinen.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi! Olipas mukava yllätys, kun olikin tuttu kirkko ja nuorisoseurantalo kuvissa :)

blandad. kirjoitti...

Kiva kuulla, kauniita paikkoja molemmat! :)