29.9.2012

Golden roses

Normaalien viikkopuuhien lomassa tuli tällä viikolla ommeltua. Ystävä halusi mekon työpaikan juhliin, jotain simppeliä Mad Men -henkeen, eli vintage-hengessä mentiin siis.

 Kankaaksi valittiin tuollainen kukkakangas, materiaali on tekokuitua ja sellaista "kreppiviskoosi-jäljitelmää". Kankaassa on tosi kauniit, syksyiset sävyt ja siinä on himmeä kiilto. Kuosista tulee mieleen lakastuneet, kauniiksi kuivuneet ruusut. Kukkakangas on ohutta, joten vuorikangas sävytettiin siihen sointuvaksi eli tuollainen kullankellertävä.

Näin simppelissä mallissa mekko näyttää parhaimmalta, kun se on päällä: yläosa istuu napakasti ja helma laskeutuu. Modernimpaa henkeä koitin tuoda yläosan leikkauksella ja helman syvillä laskoksilla, mutta eiväthän ne näy kuvissa.
Lopputulos oli hyvä, se tärkeintä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kertakaikkisen suloinen! Kyllä tuossa tällaisen vintage-fiilistelijän silmä lepää. Tuon allehan voisi vielä pukea maltillisen tyllialushameen, jos haluaisi lähteä revittelemään. ;-D Ystäväsi on varmaan enemmän kuin tyytyväinen!

-Monsku

blandad. kirjoitti...

Alle mahtuisi hyvin tyllialushame ja erilaisilla asusteilla tuota saa venytettyä hieman eri tyyleihin sopivaksi. Se näin simppeleissä mekoissa on etuna :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko! syksyinen ja elegantin juhlava. tykkään!