3.9.2012

Kahvimaisemia

Syyskuussa Pauligin kahvipurkkisarja saa jatkoa, tällä kertaa kuvituksesta vastaa Lotta Nieminen, joka Pauligin tiedotteen mukaan leikittelee kuvituksessaan ajatuksella, maistuuko kahvi erilaiselta maalla ja kaupungissa. Niemistä inspiroi ajatus, että eri tilanteisiin ja paikkoihin sopivat erilaiset kahvit.
”Lapsuudessani vaalea- ja tummapaahtoisille kahveille oli oma paikkansa. Rasian väreissä yhdistyvät kesämökkimme kirkkaat ja kaupunkimaiseman syksyiset ruskan sävyt. Värivaihtelut symbolisoivat vaihteluja makumaailmassa”, kertoo Nieminen kuvituksesta. 
”Olen pienestä pitäen ihastellut mökkimme keittiön hyllyä vuosikymmeniä koristanutta Pauligin Paula -kahvirasiaa. Siksi oli erityisen hienoa päästä suunnittelemaan oma versio rasiasta”
Uusi kahvipurkki näyttää kauniin harmoniselta, mutta kuitenkin iloisen värikkäältä. Lotta Niemisen tunnusomaiset jutut, talot ja pienet yksityiskohdat ovat päässeet myös purkkiin mukaan.

Lotta Nieminen on New Yorkissa asuva kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on opiskellut graafista suunnittelua Aalto-yliopiston taideteollisessa korkeakoulussa sekä kuvitusta Rhode Island School of Designissa. Työskenneltyään Trendi-lehdessä sekä Pentagram Design- ja RoAndCo-suunnittelutoimistoissa, Nieminen toimii nykyään täysipäiväisenä freelancerina. Hän on voittanut Art Director´s Clubin sekä Print Magazinen arvostetut palkinnot vuonna 2010. Hänet on myös palkittu Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa, ja vuonna 2012 Grafia valitsi Niemisen Vuoden Junioriksi. Nieminen on kuvittanut monille tunnetuille nimille kuten Hermes, Marks & Spencer, United Airlines, International Herald Tribune Magazine, Monocle ja Bloomberg Businessweek.

 Odotan innolla uutta purkkia saapuvaksi omaankin kokoelmaani!

Kuvat ja lehdistötiedote Paulig


Ei kommentteja: