19.9.2012

KappAhl Vintage Stories: "Vintage Loveletters"

KappAhlin tämän syksyn Vintage Stories -malliston teemana on ”Vintage Loveletters”, jonka inspiraation lähteenä ovat olleet menneiden aikojen lemmenkirjeiden mustavalkoisen grafiikka. Pitsin, sifongin ja brodeerausten harmoniaan on lisätty moderneja yksityiskohtia, kokonaisuudella tavoitellaan boheemia fiilistä.

 Mallistoon kuuluu kuvioidulla pitsillä ja yksityiskohtaisilla brodeerauksilla somistettuja väljiä mekkoja ja puseroita. Materiaaleina on käytetty ohutta puuvillaa, viskoosia ja kevyttä sifonkia. Väriskaala on mustavalkoinen, mutta mallistossa on käytetty erilaisia mustan ja valkoisen sävyjä, jotka antavat kokonaisuuteen vähäeleisen kaunista harmoniaa.

"Mallisto on rakkaudentunnustus omille henkilökohtaisille suosikkivaatteille", sanoo KappAhlin designpäällikkö Carina Johansson lehdistötiedotteessa. "Meitä ovat inspiroineet vaatekaapin mielivaatteet, jotka on joko saatu perintönä tai ostettu vintagena ja jotka modernin tuntunsa vuoksi toimivat kaikissa tilanteissa." Tämän sesongin Vintage Stories-mallistoa täydentää yöasujen setti.

 Mallistossa on myös tytöille kaksi mekkoa, pitsiunelmasta Wednesday Adamskin olisi voinut tykätä!

Kuvissa on omia lemppareitani mallistosta. Tällä kertaa en päässyt hiplailemaan näitä oikeasti, (kiitos vesivahinkovaaran), joten tyydytään odottelemaan malliston saapumista kauppaan asti. Erityismaininnan saavat malliston kauniit korut, itse tykkäsin erityisesti tuosta ompelukoneen, saksien ja hakaneulan yhdistelmästä, joka tekisi mieli hankkia itsellenikin. "Vintage Loveletters" -mallistossa on hyvä fiilis, itselleni tulivat mieleen 1900-luvun alkupuolen Pariisi, ompelijattaret ja haikeansuloinen kaipaus.

kollaaseissa käytetyt kuvat täältä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin! :)

blandad. kirjoitti...

Kiva kuulla, että tykkäsit! Näissä on sellaista vähäeläistä keveyttä, josta itsekin tykkäsin. Vintage Stories on muutenkin aika onnistunut konseptimallisto.