26.9.2012

Like!

Muutamia kivoja juttuja juuri nyt, joista tulee hyvä fiilis:

 Maanantaina päädyin KappAhlin ja ihastuin valtavasti tähän neuletakkiin. Se on pitkä, pelkistetty malliltaan ja tuollaista mustavalkoista meleerattua lankaa. Ylisuuri mitoitus viehätti, neuletakki tuntui asettuvan hyvin päälle. Neuletakki maksoi 49,95€ joka on iso summa yleensä minibudjetilla vaatteita hankkivalle, mutta hankintaa ohjasivat tällä kertaa tunteet, ei järki. Kasiluokalla hankin neulepaidan, joka oli samanlaista, mustavalkoista meleerattua lankaa ja rakastin sitä kovasti. Käytin sitä mustien farkkujen ja maihareiden kanssa ja samaa fiilistä ajattelin tälläkin kertaa. Neuletakki on paksua neulosta ja sen verran suuri, ettei se ihan kinttanampien talvitakkien alle mahdu, onneksi sitä voi vielä nyt pitää pelkkänä takkina.
Neuletakki on muuten KappAhlin "It's all about being friendly" -mallistoa, jonka teemana on klassiset tuotteet ja ekologisempi meininki. Neuletakki on puoliksi kierrätettyä villaa, toinen puoli onkin tekokuituja. No, kuten sanottua, tämä oli tunnehankinta.


 Nahkainen kirppilaukku, 3€. Tämä on kiva, jotenkin krouvia tekoa, mutta se juuri tässä viehättääkin, tietynlainen käsityömäisyys. Sisäpuolelta laukku on vuoritettu mattoa muistuttavalla sisustuskankaalla. Väri on tuollainen epätasainen, viinipunainen-musta. Omaisuutta laukkuun ei mahdu, mutta ei tarvitsekaan.

 Neonväriset pallokorvikset ostin Lontoosta, Camden Townin Aldon outletista... tarjouksessa oli "ota 2 maksa 1" ja tämä korvissetti oli se toinen niistä. Olen käyttänyt näitä, vaikkei päälle mitään muuta värikästä olisi eksynytkään.
 Suosittelujen myötä päädyin hankkimaan Methodin ekologista yleispuhdistusainetta. Pink grapefruit -tuoksu on ihana ja suihkepullo on kätevä. Tämä on oikeasti todella hyvää ainetta, uuninluukun pinttyneet rasvatahratkin lähtivät! Tässä on ekologinen tuote, josta tykkään: kaunis ja käytännöllinen pakkaus, hyvä tuoksu ja tehokas puhdistaja.

 Löysin kirppikseltä raanun! Hello grandma!  Mutta oikeasti, tämä oli graafisesti niin hieno ja toisekseen, minulla on ollut pidemmän aikaa fiilis, että seinätekstiilien aika on taas tuloillaan. Hinnaltaan tämä oli 12€ ja loistavassa kunnossa. Pesin hellävaraisesti käsin, tuuletin ja kuivasin kunnolla.

 Pieni itämaishenkinen matto on itseasiassa Lidlistä ja maksoi vain 5€. Laadusta en tiedä, mutta kuvio on äärimmäisen hieno. Saimi approves!


 Syksyn tullen on taas kiva yrittää neuloa jotain. Ainaoikeaa suoraa ja mustavalkoista... mitähän tästä tulee?

 Pieni gabardiinikukkaro ilahduttaa aina, kun näen sen jossain. Säilytän tässä milloin mitäkin... ja tämähän on nyt very Dolce & Gabbana...  hahah!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja juttuja ovat kyllä kaikki, noista tuli minullekin hyvä mieli. :-) Tuollaista väljää, rentoa turvaneuletta olen itsekin metsästänyt, ja juuri harmaan sävyissä. Tuo seinäraanu on minusta tosi makee myös.

Olen jo pitkään seurannut sinun blogiasi, ja tykkään kovasti, vaikken ole tainnut juuri kommentoida. Joten täällä siis yksi uskollinen lukija ilmoittautuu! :-)

-Monsku

Saara kirjoitti...

Oi raanu! Munkin sisäinen mummoni halajaa raanua tai muuta seinävaatetta. Sääli vain, että niitä tuntuu olevan kovin vaikea löytää, ainakaan isompia.

blandad. kirjoitti...

Monsku: Kiva kuulla jos tykkäät blogista :) turvaneule on kyllä hyvä juttu ja tuo tuntuu ainakin sellaiselta myös päällä.
Seinäraanusta tykkään minäkin.

Midinetti: Muutamia vuosia sitten mun mielestä raanut, ryijyt ja muut seinävaatteet (paitsi seinäkankaat) oli tosi vanhanaikaisia, mutta nyt niiden aika alkaa taas olla, niin moni on tuosta mun raanusta diggaillut. Kirppiksillä on monenlaista tarjolla, mutta oikeasti hienompia yksilöitä harvemmin. Tuo tuli vastaan sattumalta ja oli itsessään niin hieno, että hankin sen siksi. Silmät ja kirppisvaistot vaan avoimiksi!