16.9.2012

Thyra Therman a/w 12-13: MagpiePhotographer: Maria Baranova
Bondage: Tinttu Henttonen
Hair&Make-up: Satu Huikko
Model: Nelly Nilsson
Light: Antti Saarainen

Thyra Thermanin syys-talvikauden mallisto, Magpie on tekijälleen tunnusomaisen ylellinen ja sensuelli - ja syntisen kaunis. Sain sähköpostiini nämä Maria Baranovan kuvaamat, upean sadunomaiset kuvat,  ja ajattelin kysyä Thermanilta hieman lisää hänen suunnittelutyöstään...


Millaiset asiat inspiroivat suunnittelutyötäsi?
Minua inspiroivat erilaiset materiaalit: käyttömateriaalit kuten silkki ja erilaiset joustavat materiaalit. Sitten myös paperi! Kaikenlaiset paperipinnat ovat mielestäni hienointa mitään! Keräilen piirrustuspapereita ja muitakin taidepapereita, sillä niille piirtäminen ja alusasujen suunnittelu toimii aivan eritavalla, riippuen miltä kynä kuullostaa milläkin paperilla.
Millaisten asiakkaiden haluaisit käyttävän tuotteitasi?
Minulla on laaja asiakasryhmä, iältään he ovat noin 20-65 -vuotiaita naisia. He ovat kiinnostuneita Suomi-designista, jota haluavat tukea hankkimalla tuotteita, joita he käyttävät ylpeästi, samalla erottuen massasta. Asiakkaani myös ymmärtävät, että parasta luksusta on helliä itseään ja satsata laatuun ja palveluun. Asiakaskuntaani kuuluu myös mittatilausasiakkaita: he ovat naisia, joilla on usein syynä hankala "väliinputoaja" koko (esim. suuret rinnat ja pieni ympärys), jolloin usein paras ratkaisu on mittatilauskorsetti.
Kaikki asiakkaani ovat minulle erittäin rakkaita ja nautin suuresti asiakaspalvelytyöstä kun saan jakaa intohimoani eteenpäin ihmisille jotka ymmärtävät mistä puhun!
Jos ei tarvitse miettiä kustannuksia eikä toteutusmahdollisuuksia, mitä/millaista materiaalia käyttäisit?  
 Nahka ja sulat ovat materiaaleja joista toivoisin pystyväni tekemään lisää alusasuja! Ne ovat luonnonmateriaaleja ja erittäin näyttäviä. 

Inspiroivaksi musiikkivideoksi Therman nimesi Lady Gagan Alejandron, koska se on kaunis vahva ja puvustuksellisesti inspiroiva! Todellakin.

Seuraa Facebookissa Tyra Therman  
Tyra Therman Syys/Talvi 2012 Alusasumallisto Magpie tulee myyntiin syyskuun lopulla Punavuoren Putiikkiin ja Liikkeeseen.


Ei kommentteja: