14.10.2012

Good old tin can

Vanha kunnon peltipurkkikokoelmani sai uuden tulokkaan! 
Jamesons Gaiety assortment -rasia on brittiläistä alkuperää ja on sisältänyt konvehtilajitelman (rasiassa lukee liikuttavasti "includes wrappers"). Kuvituksistaan päätellen se voisi olla  Lontoon tuliainen? Kannessa komeilee Westminster Abbey...

 ... reunoilla Whitehall ja Hyde park corner...
... sekä Tower of London ja Piccadillyn Eros-patsas. Väriltään rasia on tietysti brittiläiseen tyyliin oranssinpunainen.

Lisäarvoa hauskalle peltirasialle tuo se, että ystävä dyykkasi tämän ollessaan Belgiassa ja toi minulle tuliaisiksi! Hän ajatteli, että voisin laittaa tänne ompelutarvikkeita ja jotenkin sama ajatus tuli omaankin mieleeni.
Peltirasian sisäkannessa on kuvattuna Hevosvartijoiden vaihto Whitehallilla. 

Rasia on sen verran iso ja korkea, että sinne mahtuu pyöreä purkki sisällekin, sinne laitoin ompelukoneneuloja. Rasia sai siis alkunsa Englannissa ja uutuuttaan kiiltevänä se sisälsi konvehtilajitelman, sitten se eli kaikesta päätellen pitkän elämän Belgiassa ja nyt Suomessa se viettäköön eläkepäiviään meikän lankarasiana. Saranat ovat rikki ja kolhuja ja lommoja on, mutta niitähän tulee kun elää pitkän elämän ja reissailee pitkin Eurooppaa :D!
 

Ei kommentteja: